به گزارش خبرنگار مهر، سید علی مهاجر، ظهر یکشنبه در مراسم اجتماع بزرگ بسیجیان گرگان«جشن پیروزی مقاومت» با بیان اینکه امروز در هفتمین روز از هفته بسیج که به عنوان جهاد کبیر نامگذاری شده است ،اظهار کرد: گرامی داشت روز پنجم آذر، سی هشتمین سالگرد تاسیس بسیج و پیروزی مقاومت از اهداف برگزاری این همایش است.
فرمانده سپاه ناحیه گرگان گفت: ما آماده ایم بگویم بسیج هنوز لشکر مخلص خدا است و مظهری از حضور مردم در صحنه است.
وی افزود: بسیج لشکر انقلابی و مردمی ترین نیروی مقاومت جهان است که از این مجموعه و شجره طیبه به عنوان مکتبی ترین و مردمی ترین نیروی مقاومت جهان می توان یاد کرد.
مهاجر اظهار کرد: بسیج نیرویی انقلابی است که در یک دست قرآن و در دست دیگر آن صلاح است.
وی با اشاره به اینکه بسیج مطیع و حامی مسجد است، تصریح کرد: بسیج عامل به قرآن است واخلاص معنویت و ارتباط با خدا از مولفه های است که بسیج به آن زیبنده شده است.
فرمانده سپاه ناحیه گرگان با بیان اینکه بسیج هنوز مدافع و حامی انقلاب است، گفت: بسیج در تمامی عرصه ها آماده هرگونه خدمات رسانی به ومردم است، دوباره کشورمان را می سازیم و به یاری مردم زلزله زده کرمانشاه می شتابیم.
وی افزود: آماده مقابله با هرگونه ترفند دشمن هستیم و با اقتدار در مقابلش ایستادگی خواهیم کرد.
نظر شما