پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۵ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۱۴

مشاور بازرسی فرمانده کل سپاه:

امروز جبهه مقاومت مسئله اصلی و عزای عمومی نظام سلطه است

امروز جبهه مقاومت مسئله اصلی و عزای عمومی نظام سلطه است

قزوین- مشاور بازرسی فرمانده کل سپاه گفت: امروز جبهه مقاومت مسئله اصلی و عزای عمومی نظام سلطه است که تلاش می کند خدشه در این سلسله مقدس ایجاد کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سالار آبنوش روز یکشنبه در تجمع بسیجیان در ورزشگاه یادگار امام (ره) شهر الوند اظهار کرد : بسیج یک پدیده بی نظیر عصر ماست، بسیج مولود انقلاب اسلامی است.

وی افزود : قبل از اینکه بسیج تشکیل شود ما در سطح جامعه عدیه در پشت واژه  ملیت و ملی گرایی برای خو گروه حزب یا سازمانی تشکیل دادند، واژه مقدس ملی و ملیت و وطن را دست آویز قرار داده بودند وبا توجه به تعصب و عشق مردم نسبت به آب خاک و وطن خود سازمان تشکیل داده بودن و هدف خودشان را دنبال می کردند.

وی خاطر نشان کرد: من در طول صد سال گذشته از جبهه ملیت و ملی گرایی جز خیانت چیزی ندیدیم چون ملی گرایی واژه مقدسی بود عده ای را زیر علم خود جمع کرده بودند و با قدرت کارهایی را انجام میدادند که نتیجه اش ضربات پی در پی ای به مملکتمان متحمل شد.

سردار آبنوش ادامه داد: با ظهور بسیج به معنای واقعی کلمه ملیت و ملی گرایی را ترجمه کرد و مظهر ملیت و ملی گرایی بسیج است، با هشت سال دفاع مقدس و جانفشانی ها با فداکاری ها بعد از دفاع مقدس با حضور در صحنه های سیاسی اجتماعی از خنثی کردن فتنه ها ملیت و ملی گرایی معنا بخشید.

وی بیان داشت: بسیج ثابت کرد که چه کسی به این ملت وفادار است بسیج ثابت کرد که ملیت و ملی گرایی چه معنا دارد، نه تنها یک وجب از این خاک آسیبی ندید بلکه کسانی که به این خاک طمع داشتند و همه آنها به نامیدی مبدل کرد.

مشاور بازرسی سپاه کل گفت : کسی که در عرصه های  صنایع دفاعی، نفت و گاز، در عرصه ریل و مترو، در عرصه IT , ITC در عرصه نهضت نرم افزاری، بسیج بود. بسیج به معنی کلمه کشور را خودکفا کرد و استعدادها را شکوفا نمود و به آنها مهلت حضور داد بسیج بود. بسیج بود که سیلی به دهن همه زد به دهان کسانی زد که همه فکر ذهنش تسلیم مقابل کفر است، بسیج بود که نظام سلطه را مات کرد.

وی در تجمع ۵ آذر شهرستان البرز گفت : امروز با صدای رسا بسیج اعلام می کند آخر علم تکنولوژی، شیمی و فیزیک و هندسه، پالایشگاه می شود، پالایشگاه از میدان میم خطرناک تر است، امروز بسیج است که پالایشگاه پارس جنوبی را ساخته و بهره برداری کرده و بومی کرده است بسیج است. امروز بسیجیان از عمق ۵ هزار متری زمین گاز را با تکنولوژی بومی (استخراج) می کنند.

عده ای از بسیجیان تحت عنوان حفاظت و امنیت و مرزداری مدعی هستند و کسانی که حصار فولادی را در مرز ها احداث کرد بسیج بود. کسی که تمام دشمنان را در خصوص ناامن کردن کشور ناامید کرده بسیج است.

 اگر پیاده روی اربعین شکل می گیرد به جز مولود نفس مبارک ولایت مطلق و فکر امام صادق (ع) است ف  چه کسی مدعی است این عهظمت را آفریده است چرا عده ای صاحب قلم لال هستند چرا این نجمع بزرگ شیعی را اعلام نمی کنند ف این تجمع ها نشات کرفته از ولایت مطلق و تدبیر امام صادق (ع) است. خداوند عظمتش را در این راهپیمایی ها و تجمعات دارد به جهانیان نشان می دهد.

وی در پایان افزود : مدیر غیر انقلابی برای این انقلاب سم مهلک است، مدیران ما باید انقلاب باشند که بتوانند با این انقلاب همراه باشند انقلاب در حرکت است کسی که جا مانده و این مردم را ضله کرده است غیر انقلابی بودن یک سری از مسوولین است. مصیبت ما آنجا است که در این فطار انقلاب مدیران غیر انقلابی هستند که یک رگ انقلاب در وجودشان نیست.

کد خبر 4155495

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha