پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۵ آذر ۱۳۹۶، ۱۶:۴۴

رئیس فدراسیون غواصی و نجات غریق:

آموزش نجات غریق نیازمند جبر پادگانی است

آموزش نجات غریق نیازمند جبر پادگانی است

سنندج - رئیس فدراسیون غواصی و نجات غریق گفت : ارفاق در آموزش ناجیان غریق با جان افراد سرو کار دارد پس در امر آموزش این افراد باید از جبر پادگانی استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مصطفی آقا میرسلیم ظهر امروز در مجمع انتخابات هیات غواصی و نجات غریق استان کردستان که در محل اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان برگزار شد، گفت: استان کردستان از نظر گردشگری جایگاه ویژه ای در کشور دارد اما متاسفانه از آن خوب بهره برداری نشده است. 

رئیس فدراسیون غواصی و نجات عنوان کرد: کار های خوبی در کردستان انجام شده است که خود شاهد آنها بوده ام اما کفایت نمی‌کند و امیدواریم در چهار سال آینده وجهه ایران گردی کردستان باز گردد.

وی افزود: فعالیت هیات غواصی نباید تنها به سد قشلاق خلاصه شود و باید تمام آب بند های استان شناسایی و ساماندهی شود.

میرسلیم با بیان اینکه امکان حضور سرمایه گذار در استان برای ساخت مجموعه آبی وجود دارد، گفت: اماکن مورد نظر شناسایی و پتانسیل ها و قابلیت های آنان مورد بررسی قرار بگیرد.

رئیس فدراسیون غواصی و نجات غریق اظهار کرد: مسئله نجات ساده نیست و نباید در امر آموزش افراد ارفاق کرد.

وی گفت: حس نجات و امداد از خصلت های انسان است و ناجی در امر نجات می بایست در ایمنی و آمادگی کامل به سر ببرد تا در مواقع حادثه مثمر ثمر واقع شود.

میرسلیم گفت: کسانی که از نظر روحی شرایط خوبی ندارند نمی توانند در مواقع بحران عکس العمل مثبت انجام دهند و باید از ورود این افراد به امر نجات جلوگیری کرد.

وی افزود: پذیرفتن با ارفاق ناجیان با جان افراد سرو کار دارد و می بایست در امر آموزش از یک جبر پادگانی استفاده کرد تا افرادی ماهر تربیت شوند.

کد خبر 4155664

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha