به گزارش خبرنگار مهر، محمد فرشاد یکشنبه شب در نشست عمومی شورای شهر کرمان ضمن تسلیت فرا رسیدن سالگرد شهادت امام حسن عسکری (ع)، به برپایی نمایشگاه گردشگری در کرمان اشاره کرد و گفت: برپایی این نمایشگاه گام موثری در جهت توسعه گردشگری در استان کرمان خواهد شد.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اینکه مردم از شورای شهر توقع کار اجرایی دارند، افزود: شورا می تواند با تصویب قوانین مناسب بستر لازم را فراهم کند و بر اجرا نیز نظارت داشته باشد ولی کار اجرایی از وظایف شورا نیست.
رئیس شورای شهر کرمان در خصوص آخرین وضعیت تاییدیه شهردار کرمان گفت: تایید نشدن عالم زاده شهردار منتخب شایعه است و صدور حکم وی در حال طی روال قانونی است.
وی اظهار داشت: عالم زاده امروز در وزارت کشور حضور یافت و به تمامی استعلام های وزارت کشور پاسخ داده شده است.
علی بهرامی نایب رئیس شورای شهر کرمان هم در این نشست از وزارت کشور به دلیل تاخیر در صدور حکم شهردار منتخب کرمان گلایه کرد.
در ادامه این نشست رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر کرمان در خصوص قطع درختان نارون در بلوار جمهوری گفت: درختان قطع شده در بلوار جمهوری چهار یا پنج درخت بیشتر نبوده است.
علی خدادادی با اشاره به آفتزدگی نارونها و مقابله شهرداری با آن افزود: متاسفانه برای دفع این آفت سم با درصد بالا نمیتوان استفاده کرد چرا که برای سلامت شهروندان مضر است.
وی اظهار کرد: به ناچار باید این چند درخت قطع و از منطقه خارج میشد؛ سربرداری تنها راه حفظ نارونهایی است که آفت زدگی کمتری دارند.
خدادادی بیان کرد: قطع این نارونها به دلیل هیچ پروژهای نبوده است و خوشبختانه از گذشته شهرداری در این بلوار در حال کاشت درخت توت است که رشد خوبی داشته اند.
زهرا ایرانمنش رئیس کمیسیون فرهنگی، هنری و بانوان شورا در صحن علنی شورا از بازنگری آیین نامه تابلوهای تبلیغاتی تا یک ماه آینده خبر داد و گفت: تا بازنگری و تصویب آیین نامه تابلوهای تبلیغاتی، نصب هرگونه تابلوی تبلیغاتی ممنوع است.
منصور ایرانمنش رئیس کمیسیون حقوقی و حاشیه نشینی شورا ضمن اظهار نگرانی از فرسایشی شدن پروژه های عسکریه ازجمله تله کابین بر سرعت بخشیدن به این پروژه ها تاکید کرد.
در ادامه همچنین رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا با ارائه توضیحاتی در خصوص اجرای پل سیدی گفت: در کمیسیون پیشنهاد شد تا آخر امسال برای تکمیل پروژه به پیمانکار وقت داده شود.
محمدجواد کامیاب هشدار داد: اگر پیمانکار پل سیدی تا آخر امسال پروژه را تکمیل نکند و دستگاه های نظارتی ورود کنند، قطعا پیمانکار ضرر خواهد کرد.
نظر شما