پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۴۵

رئیس اداره میراث فرهنگی ورامین:

سه محوطه تاریخی ورامین ثبت ملی شدند

سه محوطه تاریخی ورامین ثبت ملی شدند

ورامین- رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ورامین از ثبت ملی سه محوطه تاریخی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه خانی قلعه ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران از ثبت سه محوطه تاریخی شهرستان ورامین در فهرست میراث ملی کشور خبر داد و افزود: افتخار ثبت این سه اثر ملی که با حمایت های فرماندار ورامین، مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران و نیز تنی چند از مسئولین میراث فرهنگی کشور محقق شد، متعلق به مردم ورامین است و هم اکنون مراتب ثبت ملی این سه اثر تاریخی طی نامه ایی از سازمان میراث فرهنگی کشور به استاندار تهران ابلاغ شده است.

وی در ادامه درباره مشخصات این سه اثر تاریخی افزود: این آثار شامل «محوطه باستان‌شناختی قلی‌تپه» به شماره ثبت ۳۱۷۹۲ مورخ ۱۳۹۶/۶/۲۵، «محوطه باستان‌شناختی تپه‌طلا» به شماره ثبت ۳۱۷۹۳ مورخ۱۳۹۶/۶/۲۵ و «محوطه باستان‌شناختی تپه حصارقاضی» به شماره ثبت ۳۱۷۹۴ مورخ ۱۳۹۶/۶/۲۵  است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ورامین گفت: هرگونه دخل و تصرف در آثار تاریخی ثبت شده ملی جرم محسوب شده و از همه مردم فرهنگ دوست شهرستان ورامین تقاضامندم ضمن همکاری با این اداره در حفظ و حراست از آثار تاریخی که هویت ملی و محلی ما است ، کوشا بوده و  درصورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به این اداره گزارش کنند.

کد خبر 4156185

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha