به گزارش خبرگزاری مهر، آمار و ارقام جدید منتشر شده از سوی Ofcam در گزارشی تحت عنوان «بازار ارتباطات بین الملل» در انگلیس نشان می دهد سالانه 840 میلیارد ارتباطات رادیویی، مشاهدات تلوزیونی و برقرار ارتباطات از طریق اینترنت در سراسر جهان انجام می شود.
این گزارش بین المللی که بر اساس اطلاعات به دست آمده از کشورهای اروپایی هم چون اسپانیا، ایتالیا، ایرلند، فرانسه، آلمان و چند کشور دیگر به همراه چین، ژاپن و آمریکا تهیه شده است، نشان می دهد که به صورت میانگین تمایل کاربران اینترنتی به تماشای برنامه های تلوزیونی از طریق اینرتنت کاهش یافته است.
هم چنین یک سوم از مشترکان پهن باند اینترنت اعلام کردند که به هنگام اتصال به این سیستم جهانی کمتر از برنامه های تلویزیونی اینترنتی استفاده می کنند.
بر اساس گزارش cbronline این درحالی است که تمایل به گوش دادن به برنامه های رادیوی اینترنتی افزایش یافته است.
بر اساس این گزارش کاربران اینترنتی پهن باند در چین دارای رتبه نخست تماشای ویدئوهای موسیقی در اینترنت هستند به طوری که 76 درصد از مشترکان پهن باند در این کشور از موسیقی های قابل دانلود استفاده می کنند و 70 درصد نیز به تماشای برنامه های تلویزیونی از طریق پهن باند می پردازند.
در اروپا نیز 77 درصد از کاربران اینترنتی در انگلیس که بین 18 تا 24 سال سن دارند به مشاهده ویدئوهای موسیقی در اینترنت می پردازند که از این حیث در رتبه نخست اروپا جای دارند.
نظر شما