به گزارش خبرنگار مهر، محمد علیخانی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: شورای عالی ترافیک مصوبهای را در پانزدهم دیماه ۹۵ در خصوص بازنگری مطالعات جامع حمل و نقل داشت که هنوز مشخص نیست که این بازنگری انجام گرفته است یا خیر. آخرین مطالعات ریلی نیز مربوط به سال ۸۳ است که در واقع عملکردن به آن همراه با ۳۰ درصد خطا خواهد بود.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران بیان کرد: احیای شرکت مطالعات جامع در حوزه حمل و نقل و ترافیک یکی از مورادی بود که اعضای شورا به آن تاکید داشته و با توجه به درخواست از حوزه حمل و نقل قرار شد این موضع هرچه زودتر در اختیار اعضا قرار بگیرد و ما همچنان منتظر این بخش هستیم.
علیخانی به حضور نجفی شهردار تهران در جلسات هیئت دولت اشاره کرد و گفت: ما این موضوع را به فال نیک میگرفتیم و از ابتدا نیز انتظار داشتیم این موضوع انجام شود و حداقل در پی این اتفاق هماهنگیهای لازم بین دولت و شهرداری فراهم شود اما با گذشت چند هفته شاهد هستیم این اتفاق صورت نگرفته است.
وی به مسدود شدن حسابهای شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: متاسفانه تامین اجتماعی حسابهای شهرداری را مسدود کرده است و این در حالی است که همین سازمان با آقای قالیباف توافق میکرد اما در این دوره شاهد هستیم که حسابهای شهرداری مسدود میشود.
در ادامه علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران در واکنش به گزارش ترافیکی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: یکی از مواردی که در بروز ترافیک عنوان شده صدور پروانه های بزرگ مقیاس بدون در نظر گرفتن تاثیرات ترافیکی است.
وی افزود: در طرح جامع و طرح تفصیلی نیز اجازه های ساخت طبقات بالا در برخی پهنه ها داده شده است که نمونه آن در خیابان ولی عصر است. طرح جامع و تفصیلی در برخی از محورهای شهری اگر تحقق یابد، اثرات مخربی بر ترافیک دارد.
شهربانو امانی عضو دیگر شورای شهر تهران بعد از اظهارات پورسیدآقایی گفت: هر ۲۴ ساعت ۱۲ نفر در تهران جان خود را به علت آلودگی هوا از دست میدهند.
وی تأکید کرد: در برنامه دوم شهرداری موظف بود بر روی ۸ هزار اتوبوس فیلتر دودی نصب کند اما حالا تنها روی ۵۰ دستگاه اتوبوس نصب شده است.
امانی خاطرنشان کرد: در بحث خودروها و موتورهای گازوئیلی و کالبیراتوری باید ممنوعیت عبور و مرور ایجاد شود.
افشین حبیبزاده دیگر عضو شورای شهر تهران نیز با اشاره به اینکه باید راهکارهای کوتاهمدت و بلندمدت در حوزه معاونت حمل و نقل و ترافیک اتخاذ شود گفت: انتظار داریم که معاونت حمل و نقل شهرداری تهران برنامه خود را تا پایان سال جاری مطرح کند و ببینیم چه برنامهای پیشبینی کردهاند.
وی تصریح کرد: شورای عالی ترافیک در ۱۵ دیماه ۹۵، ۳۲ مصوبه به تصویب رساند که ۲۰ مصوبه مربوط به شهرداری تهران بود و ما منتظر هستیم که بدانیم سرانجام این مصوبات به کجا رسیده است.
حبیبزاده همچنین به تردد خودروهای تکسرنشین در شهر تهران اشاره کرد و گفت: ۶۰ درصد از خودروها تکسرنشین در شهر تهران تردد میکنند و موجب افزایش آلودگی هوای شهر تهران شدهاند.
محمدجواد حق شناس هم در این جلسه با اشاره به لزوم توجه شهرداری تهران به حمایت از استارت آپ ها به ویژه در حوزهی حمل و نقل گفت: در گزارشی که معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران مطرح کردند احساس شد شهرداری نسبت به فعالیت اپلیکیشن های حمل و نقلی موضع دارد.
وی ادامه داد: موضع شهرداری تهران در خصوص اپلیکیشن های حمل و نقلی باید حمایتی باشد. نباید فراموش کنیم که توسعه ی این اپلیکیشن ها باعث رضایت عمومی شده و ما هم در برابر همه ی ۱۰ میلیون نفر ساکن تهران مسئولیت داریم.
در ادامه این جلسه دو نفر از کارشناسان اعظم سقطی و محمد گلزاری به پیشنهاد کمیسیون فرهنگی جهت عضویت در ترکیب اعضای ستاد توان افزایی و حمایت از فعالیت سازمان های مردم نهاد انتخاب شدند.
نظر شما