پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ آذر ۱۳۹۶، ۸:۳۶

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:

فرهنگ شهادت در جامعه اسلامی باید نهادینه شود

فرهنگ شهادت در جامعه اسلامی باید نهادینه شود

قزوین- مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اقتدار امروز ایران اسلامی مرهون خون شهداست و برای عبور از مشکلات و حفظ این اقتدار باید فرهنگ شهادت در جامعه اسلامی نهادینه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، یادواره شهدای شهرک شید اصفهان سه شنبه شب با حضور سردار خسرو عروج مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، امام جمعه شهر اقبالیه، داود محمدی نماینده مردم شهر قزوین در مجلس شورای اسلامی، فرمانده سپاه ناحیه امام سجاد(ع) قزوین، بخشدار مرکزی شهر قزوین و مردم در مسجد جامع این محل برگزار شد.

سردار عروج در این مراسم اظهار داشت: راهپیمایی اربعین با این عظمت و شکوه یک پشتوانه الهی دارد و این جمعیت میلیونی که بدون هیچ تبلیغی در این مسیر گام بر می دارند قطعا قدرت غیر بشری پشتوانه آن است.

وی خاطر نشان کرد: رسانه‌های بیگانه تلاش زیادی برای بایکوت کردن حادثه اربعین نشان دادند، اما نتیجه نداد، چون این شور و حرارت الهی است که انسان باید به ثمر نشستن خون سید الشهدا (ع) برای حفظ و بقای اسلام ناب محمدی را ببیند.

سردار عروج در ادامه به رشادت های رزمندگان جنگ تحمیلی اشاره کردوگفت: امروز شهدا دیگر متعلق به ایران نیستند و همه شهدای جهان اسلام محسوب می شوند و شهید چون زنده و شاهد است باید در جامعه امروزی از فرهنگ شهادت در زندگی و کارها استفاده کنیم و درس بگیریم.

این مسئول یادآورشد: رزمندگان اسلام با پیروی از راه امام حسین (ع) در جبهه‌های نبرد افتخارآفرینی کردند و موجب اقتدار ایران اسلامی شدند.

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: پایداری انقلاب و اقتدار امروز ما مرهون به ثمر نشستن خون شهیدان است و علت شکست انقلاب در کشوری مانند مصر پس از یکسال که یک نهضت دینی بود و شهیدان زیادی داد، بی نتیجه ماندن خون شهدا بود.

وی با اشاره به اینکه مدافعان حرم پیرو راه شهدای هشت سال دفاع مقدس هستند، تأکید کرد: مدافعان حرم با حرکت در راه شهدا و دفاع از جبهه مقاومت باعث تضعیف داعش در منطقه شدند و به‌زودی نابودی این گروهک ساخته‌شده به دست دشمنان اسلام را جشن خواهیم گرفت.

در پایان این مراسم از خانواده های شهدا این شهرک تجلیل شد.

شهرک شید اصفهان ۱۵ شهید تقدیم نظام جمهوری اسلامی ایران کرده است.

کد خبر 4157568

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha