پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۲۹

کارشناس امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی:

اولین دوره تربیت مشاور مذهبی در خراسان جنوبی برگزار می شود

اولین دوره تربیت مشاور مذهبی در خراسان جنوبی برگزار می شود

بیرجند- کارشناس امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: اولین دوره تربیت مشاور مذهبی در آذرماه سال جاری در بیرجند برگزار می شود.

فاطمه همتی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اولین دوره تربیت مشاور با حضور ۱۵۰ نفر از خواهران مشاور مذهبی در نهم و دهم آذرماه جاری برگزار می شود.

وی ادامه داد: پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی و جذب دختران به عفاف و حجاب از جمله اهداف برگزاری این دوره آموزشی است.

همتی اظهار کرد: این دوره با حضور حجت الاسلام یوسف غلامی، پژوهشگر ونویسنده برتر، برگزار می شود.

کارشناس امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی بیان کرد: در پایان به شرکت کنندگان گواهینامه آموزشی نیز اعطاء می شود.

وی با بیان اینکه جمعیت بانوان فرهیخته دینی نیز در این دوره حضور خواهند داشت، گفت: همچنین افراد حاضر در این دوره مشاورین مذهبی هستند که در مهد کودک ها و مدارس حضور دارند.

کد خبر 4158137

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha