به گزارش خبرنگار مهر، حمزه امیری عصر چهارشنبه در استارتات ویکند گردشگری و کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه امروز مشکل اصلی کشور بحث اشتغال به ویژه اشتغال فراغ التحصیلان دانشگاهی است، اظهار داشت: اگر می خواهیم بر این مشکل غلبه کنیم، راهی نداریم جز اینکه از شکل های دیگر روش های کسب و کار اقتصادی بهره ببریم.
وی با بیان اینکه باید به سمت راهکارهای نوین در حوزه اشتغال جوانان حرکت کنیم، تصریح کرد: حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان راه حل غلبه بر مشکلات اقتصادی است، برخلاف اقتصاد نفتی که سنگین و کند است، اقتصاد دانش بنیان چابک و مبتنی بر نیروی انسانی است.
رئیس بنیاد نخبگان لرستان با تاکید بر اینکه لازمه تحقق اقتصاد دانش بنیان، وجود یک زیست بوم و اکوسیستم است، پایه این زیست بوم نیروی انسانی است، افزود: نیروی انسانی کارآمد در کشور فراوان داریم، باید به آنها جهت بدهیم و توانایی آنها را در ریل درست قرار دهیم.
امیری فرهنگ سازی مقوله «استارتاپ» در بین دانشگاهیان و جوانان را از اهداف برگزاری استارتات ویکند گردشگری و کشاورزی لرستان دانست و افزود: ایجاد حس خودباوری در بین دانشجویان از دیگر اهداف برگزاری این برنامه است.
وی ایجاد روحیه انجام کار تیمی، آشنایی با مدل های کسب و کارهای نوپا، ارتباط با سرمایه گذاران و ... را از اهداف برگزاری استارتات ویکند گردشگری و کشاورزی لرستان برشمرد.
نظر شما