۱۰ آذر ۱۳۹۶، ۸:۵۲

صبح جمعه؛

مراسم تشییع پیکر «حبیب الله چایچیان» برگزار شد

مراسم تشییع پیکر «حبیب الله چایچیان» برگزار شد

شمیرانات- مراسم تشییع پیکر حبیب الله چایچیان (حسان) شاعر صاحب نام و پر آوازه کشورمان لحظاتی پیش از مقابل بیمارستان شهدای تجریش آغاز شد و به سوی خانه ابدی وی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر؛  مراسم تشییع پیکر حبیب الله چایچیان (حسان) شاعر صاحب نام و پر آوازه کشورمان صبح جمعه با حضور اقشار مختلف مردم، هنرمندان و شاعران کشور و تعدادی از شخصیت های به نام کشور از جمله فرزند رهبر انقلاب، از مقابل بیمارستان شهدای تجریش برگزار شد.

گفتنی است؛ حبیب الله چایچیان شاعر شعر «آمدم ای شاه پناهم بده» شب گذشته پس از طی یک دوره بیماری درگذشت.

بر اساس این گزارش، پیکر این شاعر آیینی کشور، در قطعه ۷۳ ، ردیف ۱۷۷ بهشت زهرا(س) به خاک سپرده می شود و به گفته اعضا خانواده این مرحوم، احتمالا مراسم ترحیم روز دوشنبه در مسجد بلال سازمان صدا و سیما برگزار خواهد شد، اما این تاریخ قطعی نیست.

حسان که متولد سال ۱۳۰۲ شمسی در شهر تبریز است طی سال های اخیر به دلیل بیماری و وخامت حال در منزل بستری بود.

حسان از جمله تاثیرگذارترین شاعران آئینی معاصر بوده است که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز مورد تحسین قرار گرفته است.

همچنین علامه امینی این شاعر اهل بیت را مورد تشویق و تحسین خود قرار داده بود.

کد خبر 4159433

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha