پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۴:۳۸

در خطبه های نمازجمعه بناب مطرح شد:

ایجاد وحدت بین مسلمانان تنها رمز پیروزی اسلام است

ایجاد وحدت بین مسلمانان تنها رمز پیروزی اسلام است

بناب- امام جمعه موقت بناب گفت: ایجاد وحدت و همدلی بین مسلمانان دنیا تنها رمز پیروزی اسلام بر جبهه کفر است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدموسی آتش زر در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه شهرستان بناب با تبریک فرارسیدن هفته وحدت به اهمیت حفظ وحدت و یکپارچکی میان مسلمانان دنیا اشاره و اظهار کرد: مسلمانان دنیا بیش از هر زمان دیگری امروز به وحدت نیاز دارند و دنیای غرب همواره در تلاش است که انسجام و وحدت را در بین مسلمانان از بین ببرد.

وی تصریح کرد: خوشبختانه در سایه بیداری مسلمانان عالم دشمنان هر روز با شکست مواجه می شوند.

خطیب موقت جمعه بناب افزود: آمریکا و اسرائیلی که داعش را در منطقه برای از بین بردن اسلام تربیت و پرورش داده بودند، امروز با شکست داعش کمر آمریکا و اسرائیل نیز شکست.

حجت الاسلام آتش زر با بیان اینکه هر روز عظمت جمهوری اسلامی دردنیا با شکست توطئه های دشمنان انقلاب و دین نمایان تر می شود؛ گفت: در سایه تلاش های شبانه روزی نیروهای جان برکف نظام مقدس جمهوری اسلامی و در رأس آن سردار سلیمانی، امروز این سردار اسلام شهرت جهانی به خود گرفته و این ناشی از عنایات پروردگار و مدیریت و دوراندیشی مقام معظم رهبری به دست آمده است.

وی تأکید کرد: از این رو آمریکا و اسرائیل و تمام حامیان آن ها در برابر جمهوری اسلامی شکست خواهند خورد.

امام جمعه موقت بناب همچنین با اشاره به سالگرد شهادت آیت الله مدرس با تجلیل از خدمات ارزنده این شهید والامقام به نظام و انقلاب اذعان کرد: مدرس ابوذر زمان بود و به تنهایی در مقابل رضاخان قلدر ایستاد و قطعاً مقاومت و ایستادگی مدرس در پیروزی های نظام جمهوری اسلامی نقش تأثیرگذاری داشت.

حجت الاسلام آتش زر در ادامه خطبه ها از مسجد به عنوان بهترین پایگاه برای شکست دشمنان نام برد و بر تقویت و توجه و اهتمام بیش از پیش مردم و مسئولان به مساجد تأکید کرد.

کد خبر 4159769

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha