به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی صبح یکشنبه در همایش روز جهانی معلولان با گرامیداشت روز جهانی معلولان با بیان اینکه خدمت به این جامعه عبادت است گفت: نفیس ترین اقدامات، کارهایی است که توسط دولت برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی با الگوی غربالگری سیاست گذاری و برنامه ریزی شده است.
وی افزود: این نفیس ترین اقدامی است که در گذشته چندان مورد توجه قرار نگرفته است و امروز شاهد آن هستیم که مورد حمایت و توجه دولت قرار دارد.
وی تصریح کرد: معلولیت محرومیت و محدودیت نیست و وظیفه ما است که در توانمندسازی افرادی که دچار معلولیت هستیند اقدام کنیم و امید به زندگی را افزایش دهیم.
استاندار مازندران خواستار تلاش و اقدام برای توانمندسازی و مهارت افزایی برای افزایش امید به زندگی در جامعه معلولان شد و از جامعه معلولان به دلیل کاستی های موجود در رفت و آمد معلولان در جامعه عذرخواهی کرد.
اسلامی به دستورالعملی ابلاغی اشاره و اضافه کرد و گفت: باید اصلاح و بهسازی ورودی ساختمان های برای تسهیل عبور و مرور معلولان صورت گیرد.
وی به اعضای تیم ملی والیبال نشسته خیر مقدم گفت: برگزاری تورنمنت های ورزشی و فرهنگی امیدبخش خواهد بود.
نظر شما