پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۳

شهردار تهران در مراسم افتتاح ۵۳ پروژه منطقه ۱۱:

مسجد در فرهنگ اسلامی پایگاهی برای فعالیت های اجتماعی و سیاسی است

مسجد در فرهنگ اسلامی پایگاهی برای فعالیت های اجتماعی و سیاسی است

شهردار تهران صبح امروز ضمن افتتاح تعدادی از پروژه های شهری منطقه ۱۱، به دیدار و گفتگو با شهروندان پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی نجفی صبح امروز ضمن افتتاح بوستان دامپزشکی، از بخش های مختلف این بوستان شامل محوطه باغ ایرانی، کلینیک گل و گیاه، گالری هنری، نمازخانه و فضای ورزشی بوستان بازدید کرد.

افتتاح بازار میوه و تره بار قلمستان از دیگر برنامه های امروز شهردار تهران بود. نجفی ضمن بازدید از بخش های مختلف این بازار، با تعدادی از شهروندان و غرفه داران به گفتگو پرداخت.

وی همچنین با حضور در مراسم افتتاح مسجد پنچه‌چی با امام جماعت، هیات امنا و تعدادی از نمازگزاران این مسجد دیدار و گفتگو کرد. 

نجفی در ادامه با حضور در میدان راه آهن تهران، ضمن بازدید از پروژه ساماندهی و ارتقای کیفی این میدان، از نزدیک با روند اجرای فازهای نخست و دوم این پروژه شامل محوطه سازی و باز زنده سازی فضای میدان و احداث پایانه تاکسیرانی آشنا شد.

شهردار تهران همچنین در مراسم بهره برداری از مسجد رضوی حضور یافت و از بخش های مختلف این مسجد بازدید کرد.

وی طی سخنانی در جمع نمازگزاران مسجد رضوی، ضمن تبریک هفته وحدت و میلاد حضرت رسول اکرم (ص) تصریح کرد: بهره برداری از این مسجد در چنین مناسبت فرخنده ای را به فال نیک می گیریم و امیدواریم این مسجد سالیان دراز محلی برای انجام فرایض دینی و فعالیت های اجتماعی باشد.

نجفی تصریح کرد: مسجد در فرهنگ اسلامی همواره پایگاهی برای فعالیت های اجتماعی و سیاسی مسلمانان بوده است؛ در این مسجد نیز به این مهم توجه شده و با فکر باز هیات امنا فضایی برای اشتغال زایی تعدادی از جوانان فراهم شده است که اقدام بسیار خوبی به شمار می رود.

وی عنوان کرد: امیدوارم خداوند توفیق دهد تا بتوانیم وظایف خود را در قبال انقلاب، جمهوری اسلامی و ملت شهیدپرور ایران ادا کنیم.

براساس این گزارش مسجد رضوی در سال ۱۳۴۲ بنا شده و پس از نیم قرن در سال ۱۳۹۳ تخریب و با مشارکت شهرداری تهران در فضایی به مساحت دو هزار و ۸۰۰ مترمربع بازسازی شد.

در بخش پایانی بازدیدهای صبحگاهی امروز شهردار تهران، آئین بهره برداری از بوستان شهید محسن حججی برگزار و از سردیس این شهید سرافراز مدافع حرم رونمایی شد.

کد خبر 4162861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha