به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه طراحی های عمران حمیدی که در نگارخانه تار و پود مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس برای یک هفته میزبان علاقه مندان هنر برگزار شده حاوی آثاری دیدنی است.
در این نمایشگاه که با همکاری نگارخانه دیبا روی دیوار تار و پود قرار گرفته به باور یک کارشناس هنر و طراحی هیجان بی واسطه پیش روی مخاطبان و بیننده قرار دارد.
غلامعلی شکوهیان به خبرنگار مهر می گوید: فوج فوج خطوط ، ضرباهنگ های شاعرانه، رقصی سیال که در عین تعمدی بودن گویی دست طبیعت در نوازش موسیقی آنها دخیل بوده؛ از سویی چنان باآگاهی به تجرید رسیده که به موجز ترین شکل ،طراحی را بیان می کند و از طرفی آن قدر تصاویر در نگاهمان آشناست که گویی مرداب و نیزارهایی جنوب و هیجان گنجشکهای در حال پرواز درشالیزارها ونیزارها را به تماشا نشسته ایم .
وی در ادامه عنوان می کند: طراحی های عمران حمیدی آثاری که با مداد بر زمینه سفید مقوای اشتنباخ حس وحال و هیجان بیواسطه هنرمند را به تصویر کشیده است؛ خطوطی با حال و هوای شاعرانه را با ضرباهنگی گاه متنوع گاه یکنواخت تکرار شده است و با ارزش گذاری هایی که با تجربه هنرمند در حین طراحی به وجود آمده شکلی کلی را در نگاه مخاطب به تصویرمی کشد.
شکوهیان ادامه می دهد: شاید بتوان گفت که انتظار یک هنرمند ازمفهوم طراحی همین است که خط باشد و خط باشد وخط؛ برخلاف برخی از طراحی های دیگر که گاه شاهد هستیم که هنرمند بیشتر درگیر بیان موضوع شده و یادش رفته که دارد طراحی می کند و عنصر طراحی خط است واصلا هدف طراحی بیان هنرمندانه با ابزار خط است؛ در این آثار، ما شاهد بیان خالصانه ودر عین موجز و صریح، هیجانات و احساسات یکهنرمند در قالب طراحی و با استفاده از حقیقی ترین شکل خط هستیم.
وی در عین حال توضیح می دهد که «واقعیت امر این است که برای نقد وبرسی آثار یک هنرمند باید اشرافی کافی به هنرمند وپیشینه هنری وآثار خلق شده ی وی داشت که بنده با عذرخواهی تمام از شما مخاطبان به دلایلی این روند را در پیش نگرفتم واین مطلب را در خلع آثار دیگر این هنرمند بررسی کردم که امیدوارم در آثار دیگر این هنرمند و آنچه در آینده از ایشان خلق می شود، این روند حفظ شده باشد.
شکوهیان همچنین بیان می کند: اما لازم است یک نکته هم متذکر شوم که هنرمند باید در نظر بگیرد که به سمت تکرار مکررات پیش نرود و از تنوع و خلاقیت غافل نشود؛ این را حق هر مخاطبی می دانم و قابل احترام که در یک مجموعه آثار از نظر بصری به اشباع و تکرار نرسد، ویژگی که متاسفانه در اکثر نمایشگاه های هنری شاهد آن هستیم که مخاطب با توجه به سومین یا چهارمین اثر به نمایش درآمده می توان تا انتهای نمایشگاه آثار ارائه شده یک هنرمند رامتصور بشود.
به گزارش خبرنگار مهر، ساعت بازدید از نمایشگاه طراحی های عمران حمیدی که جمعه ۱۰ آذرماه آغاز شده و تا ۲۲ این ماه ادامه دارد، ۱۰ تا ۱۳ و ۱۷ تا ۲۲ است.
نظر شما