سید علیرضا موسوی امجد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با راه اندازی یک آزمایشگاه مجهز و کامل ژنتیک، می توان در راستای کنترل آسیب های مربوط به اختلالات ژنتیکی و همچنین کاهش معلولیت ها با تحقق آگاه سازی بهتر اقدام کرد.
موسوی امجد با اشاره به معلولیت های مختلف اظهار کرد: معلولیت های ژنتیک و مادرزادی بیشترین فراوانی را در نوع معلولیت ها دارند.
موسوی امجد از تحت پوشش قرار دادن ۱۸ هزار ۵۰۰ نفر توسط بهزیستی در استان با ارائه خدمات غیر مستمر خبر داد و تصریح کرد: از این تعداد شش هزار نفر دارای معلولیت شدید هستند.
وی افزود: همچنین قریب به سه هزار نفر در نوبت دریافت خدمات مستمر قرار دارند.
مدیرکل سازمان بهزیستی استان از اجباری کردن انجام مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج خبر داد و بیان داشت: ثبت ازدواج بدون داشتن مشاوره ژنتیک غیر قانونی است و تخلف محسوب می شود.
موسوی امجد بر مناسب سازی شرایط برای حضور معلولین در فعالیت های اجتماعی تاکید کرد و گفت: موضوع اشتغال این حوزه از مواردی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
نظر شما