پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۹:۵۴

رئیس اداره پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی:

فردا هوای آذربایجان غربی برفی است

فردا هوای آذربایجان غربی برفی است

ارومیه – رئیس اداره پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی گفت: از فردا چهارشنبه هوای شهرهای آذربایجان غربی برفی است.

مهدی صابری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: بر اساس آخرین خروجی مدل های هواشناسی با تشدید فعالیت سامانه بارشی از بعد از ظهر چهارشنبه مورخ و پنجشنبه شاهد بارش برف و وزش باد در استان خواهیم بود.

وی ادامه داد: با توجه به کولاک برف، مه آلودگی و یخبندان، اختلال در تردد شهری و جاده های استان دور از انتظار نمی باشد.

رئیس اداره پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: همچنین با ریزش هوای سرد از روز پنجشنبه کاهش محسوس دما بین ۸ تا ۱۲ درجه پیش بینی می شود.

وی با تاکید بر رعایت نکات ایمنی لازم در صورت قصد سفر عنوان کرد: همچنین توصیه می شود در مدیریت تامین حامل های انرژی و صرفه جویی در مصرف آن اقدامات لازم را صورت گیرد.

کد خبر 4163590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha