به گزارش خبرنگار مهر، محمد قاسمی زاده پیش از ظهر سه شنبه در مراسم تکریم آیت الله جعفری و تقدیر از 40 سال خدمت او در سمت نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان که با حضور علما، روحانیون، ائمه جمعه و ائمه جماعات استان کرمان برگزار شد، اظهار داشت: بسیاری از فعالیت های آیت الله جعفری در مدت ۴۰ سال خدمت در کرمان، نیاز به فرصت زیادی برای تجزیه تحلیل و مکتوب کردن دارد.
قاسمی زاده بیان داشت: در حال حاضر ۵۶ نهاد نماز جمعه در استان کرمان وجود دارد و حدود شش شهر متقاضی برای جذب نیرو امام جمعه هستند و متاسفانه مشکل اصلی ما تامین نیروی روحانی برای سِمت امام جمعه است.
مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان کرمان با اشاره به وجود بیش از ۲۰ مصلای بزرگ در استان کرمان تصریح کرد: حدود ۵۰ منزل و دفتر برای تشکیلات نهاد نماز جمعه در استان کرمان ساخته یا خریداری شده است.
وی افزود: امروز در حوزه ساخت و سازهای منازل و دفاتر پیشگام هستیم و در حوزه احداث مصلی نیز رتبه خوبی را داریم.
قاسمی زاده گفت: در شهرستان سیرجان مصلی بزرگی بالغ بر ۲۰ هزار متر مربع زیر بنا در دست احداث است و طبیعی است به این سادگی ها ساخته نمی شود.
امام جمعه موقت کرمان با اشاره به اینکه مصلی های هفت شهر قابل بهره برداری است، افزود: ۱۳ مصلی در استان کرمان در حال احداث و تکمیل شدن هستند.
قاسمی زاده بیان داشت: حمایت های ظاهری، معنوی، باطنی و صداقت آیت الله جعفری باعث ایجاد این برکات در استان کرمان بوده است.
وی تصریح کرد: آیت الله جعفری شخصی بسیار صبور، بی توقع است و عالم به زمان بودن یکی از خصوصیات بارز آیت الله جعفری است.
مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان کرمان گفت: آیت الله جعفری در زمان فتنه ۸۸ با بصیرت های لازم و به موقع وارد صحنه شد و ما هم باید از خصوصیت وی درس بگیریم.
نظر شما