پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۵۷

در گالری هپتا برپا می شود

نمایشگاه چیدمان و مجموعه عکس هایی با نگاهی انتزاعی به شهر رشت

نمایشگاه چیدمان و مجموعه عکس هایی با نگاهی انتزاعی به شهر رشت

روز جمعه ۱۷ آذر، گالری هپتا میزبان نمایشگاه عکس و چیدمان چند رسانه‌ای «رشت؛ بازآرایی» خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایشگاه «رشت؛ بازآرایی» چیدمان و مجموعه عکس‌های سعیده افروخته است که منظر شهر زادگاهش رشت را با نگاهی متفاوت و انتزاعی ثبت کرده است. حذف نگاه معمول به شهر و دیدن آنچه در مرحله اول از شهر به چشم نمی‌آید، رویکردی است که سعیده افروخته در عکس‌هایش به‌ کار گرفته است. علاوه بر این چیدمان چند رسانه‌ای با پخش ویدیو آرت و بازسازی صدا و نورهای شهری، گویی تکرار تکه‌ای از شهر رشت در گالری است.

افروخته درباره عکس‌هایش گفت: این عکس‌ها حاصل سه سال پرسه زدن‌های عکاسانه است در خیابان های رشت. سال‌هایی که در خرمشهر و کیش زندگی می‌کردم و در آمد و رفت‌های فصلی به شهر رشت، آنجا را گویی از پشت شیشه‌ای اشک‌ریز می‌دیدم. یک تضاد میان قحطی باران و افق یک دست سپید آفتاب جنوب با ابرهای کبود و رنگ خاکستری شهر رشت، حائلی به میان می‌آمد تا همه چیز از آنچه که هست، رویاگون‌تر و هذیانی‌تر باشد.

در بخشی از استیمنت این نمایشگاه نیز آمده است: شهر گویی تصنیفی است چندزبانی با واریاسیون‌ها و تغییرات مدامِ سوژه‌ها که با قرارگرفتن در افق‌های گوناگون از رنگ و نور، زمانِ خطّی خود را به هم می‌زنند و گویی به سرنوشتی دیگر دچار می‌شوند.

این نمایشگاه روز جمعه ١٧ آذر افتتاح می‌شود و تا چهارشنبه ۲۹ آذر برقرار است. هپتا در خیابان کریمخان، خیابان ایرانشهر، روبه‌روی پارک هنرمندان، بن‌بست نیکوشهر، شماره‌ سه واقع شده است.

کد خبر 4164223

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha