پیام‌نما

وَيْلٌ لِكُلِّ هُمَزَةٍ لُمَزَةٍ * * * وای بر هر عیب‌جوی بدگوی! * * * بسى واى بادا به هر دو جهان / بر آن عيب‌جويان هرزه‌زبان

۱۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۴۵

پس از تذکر استاندار کرمانشاه به کم‌کاری ها؛

خسارت بلاعوض به دامداران زلزله زده از شنبه پرداخت می‌شود

خسارت بلاعوض به دامداران زلزله زده از شنبه پرداخت می‌شود

کرمانشاه- پس از تذکر استاندار کرمانشاه به کم‌کاری جهاد کشاورزی برای پیگیری پرداخت خسارت دامداران زلزله زده، پرداخت این مبالغ بلا عوض از شنبه شروع خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، چندی پیش مدیر کل جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در جلسه ستاد بحران استان در سرپل ذهاب از عدم پرداخت خسارتهای بلاعوض به دامداران مناطق زلزله زده سخن گفت.

این سخنان در همان جلسه با واکنش تند استاندار کرمانشاه مواجه شد. بازوند گفت: من از صدور چک ۲۱ میلیاردی خسارت به دامداران خبر دارم اما این شما هستید که پیگیری نمی کنید.

پس از این ظهر امروز مدیر کل جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از آغاز پرداخت خسارتها از شنبه هفته آینده خبر داد.

خسرو شهبازی با بیان اینکه در اثر زلزله اخیر ۳۰ هزار رأس دام سبک و هزار رأس دام سنگین تلف شده است، اظهار داشت: از روز پس از زلزله و بر اساس برنامه ریزی انجام شده ضمن دفن بهداشتی دام‌های تلف شده، پایش منطقه‌ای توسط اکیپ‌های متشکل از امور دام سازمان جهادکشاورزی، دامپزشکی، امور عشایر و... در قالب فرم‌های ۱۸ گانه انجام شده که پس از تایید توسط نمایندگان بخشداری و فرمانداری خسارت دام‌های تلف شده پرداخت می‌شود.

وی افزود: بر اساس برآوردهای انجام شده، ۲۱ میلیارد تومان خسارت درخواست گردید که خوشبختانه توسط هیئت دولت مصوب و در کمترین زمان ممکن به استان اختصاص یافت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: از روز شنبه هفته آینده پرداخت خسارت به ازای هر دام سبک ۶۰۰ هزار تومان و دام سنگین ۳ میلیون تومان آغاز میشود و مبالغ تعیین شده به حساب دامداران روستایی و عشایری واریز خواهد شد.

کد خبر 4165495

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha