پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۱۲

آتش‌سوزی گسترده در مغازه لوازم الکتریکی/جوان ۳۰ ساله در آتش سوخت

آتش‌سوزی گسترده در مغازه لوازم الکتریکی/جوان ۳۰ ساله در آتش سوخت

سخنگوی سازمان آتش نشانی از فوت یک جوان در آتش‌سوزی یک مغازه خبر داد.

جلال ملکی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به این آتش سوزی گفت: ساعت ۱:۴۷ بامداد امروز یک مورد آتش سوزی در مغازه‌ای در خیابان قزوین خیابان شراره به سامانه ۱۲۵ سازمان آتش نشانی شهرداری تهران اطلاع داده شد.

وی افزود: با اعلام آتش سوزی، بلافاصله دو ایستگاه با امکانات کامل به محل اعزام شدند و مشاهده شد محل آتش سوزی یک باب مغازه لوازم الکتریکی به وسعت ۲۰ متر بود.

سخنگوی سازمان آتش نشانی افزود: مقدار زیادی هم جنس داخل مغازه بود و دود و شعله زیادی از کرکره مشبک این مغازه به بیرون می‌زد.

ملکی ادامه داد: همچنین اطلاعات اولیه حاکی از آن بود که یک نفر داخل مغازه حضور دارد و متاسفانه در کرکره‌ای هم قفل بود که آتش نشانان بلافاصله در را باز کرده و مشغول اطفای حریق شدند که در حین عملیات با وضعیت کاملا سوخته یک جوان حدودا ۳۰ ساله مواجه شدند.

 وی توضیح داد: با حضور عوامل اورژانس و بررسی‌ها و معاینات لازم مشخص شد که متاسفانه بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده است.

سخنگوی سازمان آتشنشانی با اشاره به اینکه آتش بلافاصله خاموش و از سرایت آن به مغازه‌های اطراف جلوگیری شد، گفت: در سطح شهر مغازه‌ها و کارگاه‌هایی وجود دارند که کارگران شب‌ها در آن محل خوابیده یا به صورت شیفت شب کار می‌کنند. این درحالیست که از نظر ایمنی و از نظر کارشناسان ایمنی حضور یک نفر در داخل مغازه و در کارگاه‌ها برای استراحت کردن و خوابیدن مورد تأیید نیست و حتما افراد باید در یک محل امن‌تری استراحت کنند.

ملکی در پایان اظهار کرد: اگر به هر دلیلی افراد مجبور هستند که شب‌ها در کارگاه ها و مغازه ها استراحت کنند، لازم است که تمهیدات لازم برای ایمنی اندیشیده شود، همچنین به هیچ‌عنوان درهای این مکان‌ها نباید قفل باشد.

کد خبر 4165776

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha