به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام علی خاتمی در خطبههای این هفته نماز جمعه این هفته شهر زنجان با اشاره به طرح انتقال پایتخت رژیم غاصب اسرائیل به قدس، از سکوت مرگبار کشورهای عربی در این خصوص انتقاد کرد و افزود: کشورهای اسلامی نباید در برابر این اقدام که ضربه بزرگی به دنیای اسلام وارد خواهد کرد، ساکت بنشینند و ما همه اینها را بهواسطه بیعرضهگی و ناتوانی کشورهای عربی میدانیم.
وی در ادامه از ۱۸ آذرماه ۷۰ بهعنوان روزی سرنوشتساز برای ملت ایران یادکرد و ادامه داد: در این روز پایمردی مردم همیشه درصحنه ایران که هشت سال دفاع مقدس را به دنبال داشت، باعث شد تا سازمان ملل، رژیم بعث عراق را آغازکننده جنگ تحمیلی اعلام کند، این در حالی بود که قدرتهای استکباری و در رأس آنها آمریکا هیچ تمایلی به اتمام این جنگ نداشتند.
خاتمی همچنین با اشاره به اینکه ۱۹ آذرماه سال ۶۳ سالروز تشکیل شورای انقلاب فرهنگی است، تصریح کرد: شورای انقلاب فرهنگی بهفرمان امام راحل تشکیل و بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حمایتهای بیشائبهای از این شورا به عمل آوردند.
نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه زنجان با اشاره به اینکه روز ۱۹ آذرماه به عنوان روز جهانی حقوق بشر نامگذاری شده است، افزود: متأسفانه در برهه کنونی آنچه که از حقوق بشر در دنیا مشاهده میکنم، نامی بیش نمانده و مدعیان حقوق بشر، امروز دستهایشان به خون زنان و کودکان بیگناه آلوده است.
خاتمی همچنین با بیان اینکه ۱۳ آذرماه روز اشغال بلندیهای جولان توسط رژیم جعلی اسرائیل بود، گفت: اشغال بخشهای زیادی از این منطقه در حالی ادامه دارد که آمریکا در اقدام جدید و خصمانه خود، اعلام پایتختی قدس شریف را برای اسرائیل کرده است و این میطلبد که همه جهان اسلام در برابر این دسیسه ننگین و کثیف ایستادگی کنند.
گفتنی است نمازگزاران زنجانی در محکومیت اقدام آمریکا و رژیم_صهیونیستی درانتقال پایتخت این رژیم از تلآویو به قدس اشغالی راهپیمایی کردند.
نظر شما