پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ آذر ۱۳۹۶، ۹:۰۸

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی:

فرآیند تمدید مجوز کار برای اتباع خارجی در استان مرکزی آغازشده است

فرآیند تمدید مجوز کار برای اتباع خارجی در استان مرکزی آغازشده است

اراک- مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: فرآیند تمدید مجوز کار اتباع افغانی و عراقی ساکن در استان مرکزی از ۱۴ آذرماه جاری آغاز شده و تا ۳۰ دی ماه نیز ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی، محمد تقی آبایی اظهار داشت: تمدید کارت (پروانه) کار برای اتباع افغانی و عراقی دارای کارت آمایش، ۱۴ آذرماه جاری آغاز شده و  تا ۳۰ دی ماه ادامه خواهد داشت.

وی گفت: براساس دستورالعمل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فراخوان اتباع افغانستان و عراق دارای کارت آمایش و کارت کار سال قبل و در بازه سنی ۱۸-۶۰ سال، صورت پذیرفته و طریقه صدور کارت برای سایر اتباع در مرحله بعد متعاقبا اعلام خواهد شد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: زمان فراخوان تمدید نمی شود و تمام اتباع خارجی مذکور می بایست برای ارائه مدارک لازم به محل های تعیین شده توسط ادارات تعاون شهرستان های اراک، ساوه و دلیجان مراجعه و پروانه کار دریافت کنند.

آبایی تصریح کرد: زمان اجرای طرح از ۱۴آذرماه لغایت ۳۰دی ماه بوده و رصد و کنترل حسن اجرای طرح از طریق روسای شهرستان ها، حراست و بازرسان کار استان صورت می پذیرد.

وی در پایان با اشاره به ماده ۱۸۱ قانون کار گفت: کارفرمایانی که اتباع خارجی فاقد پروانه (کارت کار) و یا کسانی که مدت اعتبار پروانه کارشان منقضی شده را به کارگیری کنند مجرم محسوب می شوند و به مجازات حبس از ۹۱ تا ۱۸۰ روز محکوم خواهند شد.

کد خبر 4166269

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha