به گزارش خبرنگار مهر، بامداد امروز شنبه تصادف زنجیره ای بین چند خودرو در محور سقز- دیواندره نرسیده به زرینه اتفاق افتاد که بعد از این حادثه آمارهای مختلفی در رسانه ها از تعداد کشته ها و زخمی های این حادثه منتشر شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بعد از وقوع این حادثه پنج دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد، گفت: متاسفانه براثر این تصادف پنج نفر جان خود را از دست دادند و ۱۰ نفر هم زخمی شدند.
هومن قصری با اشاره به اینکه ۶ نفر از مجروحان به بیمارستان دیواندره و چهار نفر هم به سقز اعزام شدند، بیان کرد: یک نفر از مجروحان این حادثه هم به بیمارستان کوثر سنندج انتقال داده شد.
وی اظهارداشت: در مجموع از مجروح های این حادثه تاکنون چهار نفر ترخیص شدند و حال دیگر مجروحان هم مساعد است.
نظر شما