به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از واشنگتن پست، رای دهندگان ونزوئلایی روز یکشنبه برای انتخاب صدها شهردار از میان نامزدهای شرکت کننده در انتخابات شهرداری ها، به پای صندوق های رای می روند.
بر این اساس هزاران نفر برای تصاحب کرسی شهرداری ۳۳۵ شهر این کشور آمریکای لاتین، نامزد شده اند که عمدتا یا از سوی گروه های اپوزیسیون و یا دولت «نیکلاس مادورو» حمایت می شوند.
این در حالی است که ۳ حزب از میان ۴ حزب اصلی اپوزیسیون ونزوئلا انتخابات شهرداری ها را تحریم کرده اند. این احزاب به نتایج انتخابات فرمانداری ها در اکتبر معترض بوده و مدعی بروز تخلفات انتخاباتی در آن شده اند.
این انتخابات به ویژه به دلیل اینکه آخرین انتخابات سراسری پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال آینده میلادی به شمار می رود، از اهمیت بالایی برخوردار است.
گفته می شود «نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری ونزوئلا قصد دارد در انتخابات ریاست جمهوری آتی بار دیگر نامزد این سمت شود.
نظر شما