به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل معینی نژاد پیش از ظهر یکشنبه، در کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آران و بیدگل اظهار داشت: سالهاست از معرفی منطقه مرنجاب به عنوان سایت مهم گردشگری در کشور می گذرد اما همچنان شاهد عدم ساماندهی آن هستیم.
وی نبود یک راهکار اساسی برای حل مشکل و نبود همکاری دستگاه های ذی ربط در استان را از دلایل اصلی حل نشدن موضوع مرنجاب پس از سال ها وقفه دانست.
فرماندار آران و بیدگل با اشاره به مشکلات موجود در کویر مرنجاب اظهار داشت: به دنبال رشد و توسعه گردشگری در سراسر شهرستان از جمله منطقه مرنجاب هستیم اما در کنار سایر مشکلات، کمبود منابع مالی فرصت را برای توسعه گرفته است.
وی با اشاره به منابع محدود مالی تصریح کرد: مبلغ هزینه برآورد شده برای ساماندهی کویر مرنجاب بسیار بیشتر از تخصیص بودجه شهرستان در سال جاری است.
معینی نژاد با تاکید بر همکاری و همدلی با مسئولان حوزه گردشگری شهرستان و منطقه مرنجاب تصریح داشت: افرادی با نگاه تخریبی درصدد متشنج کردن فضای موجود هستند.
وی تاکید کرد: علاوه بر صنعت فرش این شهرستان، حوزه گردشگری نیز برندی برای معرفی هرچه بیشتر شهرستان آران و بیدگل است و این مهم می طلبد تا با مدیریت و تدبیر مناسب در توسعه هر چه بیشتر شهرستان تلاش کنیم.
فرماندار آران و بیدگل با تأکید بر جذب سرمایه گذار در حوزه های مختلف شهرستان اظهار داشت: سرمایه گذار نباید معطل امورات اداری و استعلامات شود و مدت استعلامات بیش از ۱۵ روز طول نکشد تا سرمایه گذار و خیر بتواند بدون موانع خاصی در توسعه شهرستان نقش خود را انجام دهد.
نظر شما