به گزارش خبرنگار مهر در اراک ؛ فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی در مراسمی که صبح امروز به همین منظور برگزار شد گفت: در قالب این طرح هر روز 40 تیم سیار ، سه تیم نظارتی ، 5 تیم کنترل نا محسوس و یک تیم ثابت در راه های پر تردد و حادثه خیز استان مستقر می شوند
سردار نبی الله حیدری افزود: این طرح با شروع فصل سرما و در راستای کاهش مشکلات رانندگان در جاده ها و کاهش تصادفات صورت می گیرد که با همکاری رانندگان و صاحبان خودروها این فعالیت می تواند ثمر بخش تر شود.
وی اضافه کرد: بیش از 85 درصد تصادفات ناشی از عوامل انسانی است و این امر نشانگر ضعیف بودن فرهنگ راهنمایی و رانندگی در کشور است که باید با روش های مختلف ترمیم شود.
حیدری ؛ اعمال قوانین سنگین و جدی و توسعه فرهنگ راهنمایی و رانندگی را راهکارهای موثر عنوان کرد و گفت: سال گذشته 28 هزار نفر بر اثر تصادفات جاده ای جان خود را از دست دادند که ضایعه کوچکی نیست.
وی آمار امسال تلفات جاده ای استان را 439 نفر عنوان کرد.
نظر شما