به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی عصر یکشنبه در حاشیه مراسم بدرقه پیکر ۷ کوهنورد خراسانی جان باخته در حادثه اشترانکوه، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه عمق حادثه به گونه ای بود که تلاش ها منجر به نجات همه کوهنوردان نشد.
وی با بیان اینکه از مجموع تیم ۱۵ نفره کوهنوردی ۶ نفر نجات یافتند اما برای ۸ کوهنورد مفقودی دیگر کاری نمیشد کرد و تنها بحث پیداکردن اجساد مطرح بود، تصریح کرد: به حمدالله مجموعه مدیریت بحران لرستان و سازمان های امدادی استان از ساعات اولیه حادثه به خوبی پای کار آمدند و نشان دادند آمادگی لازم را دارند.
استاندار لرستان با تاکید بر اینکه محل وقوع حادثه نقطه سختی از نظر آب و هوایی و توپوگرافی بود، افزود: در روز اول حادثه دو نفر از مفقودین پیدا شدند و در روز بعد تیم جستجوگران تعداد بیشتری را پیدا کردند.
خادمی با اشاره به اینکه در مجموع می توان در حوزه جستجوی مفقودان نمره قابل قبولی را به تیم داد، خاطرنشان کرد: البته از کمک های فدراسیون کوهنوردی کشور و کوهنوردی مشهد استفاده کردیم و مجموعا کار تیمی خوبی انجام شد.
وی با بیان اینکه هنوز سرنوشت یکی از مفقودان مشخص نیست، تصریح کرد: در چنین حوادثی تجاربی انباشته می شود برای آینده و فرصتی است تا ضعف ها را برطرف کنیم.
استاندار لرستان یادآور شد: در مورد حادثه اشترانکوه حتی اگر امکاناتی بیش از این نیز در اختیار بود بازهم در شرایط سرما و توپوگرافی سخت منطقه نمیشد کاری کرد.
نظر شما