۲۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۰۹

مسئول قرارگاه پیشرفت سپاه بوشهر:

آموزش‌های طب اسلامی در روستاهای استان بوشهر ارائه می‌شود

آموزش‌های طب اسلامی در روستاهای استان بوشهر ارائه می‌شود

بوشهر - مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر گفت: آموزش‌های طب اسلامی در روستاهای استان بوشهر ارائه می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم احمدی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر دارای رتبه سوم کشور از نظر جذب اعتبارات است.

وی به فعالیت های انجام شده در کارگروه سلامت پرداخت و اظهار داشت: در هر دهستان با توجه به تغدیه فعل مردم آن منطقه و بیماری های مبتلابه آن مردم، دوره های پیشگیری متناسب با درمان این بیماری را برگزار کردیم که بتوانیم سرعت رشد این بیماری را متوقف، کاهش یا منفی کنیم.

مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر افزود: هدف ما در کارگروه سلامت توزیع دارو و درمان نیست بلکه فرهنگ سازی و اصلاح سبک زندگی است تا مردم بیمار نشوند.

وی حجامت کردن را یکی دیگر از برنامه های کارگروه سلامت عنوان کرد و ابراز داشت: با توجه به توصیه های انجام شده مبنی بر فواید حجامت در تلاش هستیم تا انجام این عمل در بین افراد فراگیر شود.

احمدی با اشاره به فعالیت کارگروه تعلیم و تربیت افزود: با کمک آموزش و پرورش توانستیم در روستاهای تحت پوشش زنگ پرورشی را با اعزام مربی احیا کنیم و یکی از مواردی که در این کلاس‌ها آموزش داده می شود طب اسلامی است که استقبال بسیاری از آن شده است؛ همچنین در حوزه زیرساخت آموزش و پرورش هم در هفته بسیج استارت آن زده است.

وی افزود: با کمک دفتر آستان قدس رضوی در بوشهر اقلام مورد نیاز و ضروری برای تحصیل به دانش آموزان نیازمند در روستاها توزیع شده است.

احمدی با اشاره به فعالیت های کارگروه فرهنگ و تبلیغ اظهار داشت: ۱۲ نقطه از دهستان های تحت پوشش را شناسایی کردیم و تا به حال پنج روحانی را در پنج روستا مستقر کردیم و پنج نقطه دیگر هم شناسایی شده که بتوانیم روحانی نیز در آن منطقه مستقر کنیم که البته مکان های شناسایی شده نیاز به خانه عالم دارد به همین جهت بازدیدی را اخیراً از چند روستا برای بررسی وضعیت خانه های عالم انجام دادیم.

مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر اضافه کرد: این روحانیون در روستا و مساجد کار ترویج احکام دین و ارتباط گیری با مردم روستا انجام می دهند، این روحانیون تحت عنوان امام آن روستا شناخته می شوند تا در ایام و مناسبت های سال حضور چشمگیری به لحاظ فرهنگی داشته باشند.

وی با اشاره به فعالیت های کارگروه زیرساخت گفت: الحمدلله پروژه های خوبی را در راستای اشتغال تصویب و ۲۰ درصد از اعتبار پروژه‌ها را جذب کردیم. این پروژه های عمرانی به صورت مشارکت با دستگاه های دولتی و نیز کمک خیرین انجام می شود که عملیات اجرایی برخی از پروژه ها در هفته بسیج آغاز شد.

احمدی همچنین به فعالیت های کارگروه اشتغال اشاره کرد و گفت: برای هر دهستان تعدادی چرخه ارزش شناسایی شده است؛ اعتقاد قرارگاه این نیست که به صورت وام بخواهیم اشتغال ایجاد کنیم چراکه تجربه دستگاه های دولتی و غیردولتی نشان داده نتیجه ای از این طرح حاصل نشده است. سیاست ما این است که به صورت تسهیل‌گر وارد شویم و ظرفیت‌های شغلی هر منطقه را شناسایی و به عنوان مشاور فنی یک کسب را متناسب با کسب آن روستا تعریف کنیم و آن را بومی سازی و مردم را تشویق و توانمند و رهاسازی کنیم.

کد خبر 4168544

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha