پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۲

رییس سازمان امداد و نجات هلال احمر خبر داد؛

فعالیت ۳۵۰۰ خودروی امدادی هلال احمر در طرح زمستانی جاده ها

فعالیت ۳۵۰۰ خودروی امدادی هلال احمر در طرح زمستانی جاده ها

دماوند- رییس سازمان امداد و نجات هلال احمر از فعالیت ۳۵۰۰ خودروی امدادی هلال احمر در طرح زمستانی جاده ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی سلیمی پیش از ظهر دوشنبه در مراسم آغاز طرح زمستانه پلیس و دستگاه های امدادی در جاده های کشور، که در پیست اسکی آبعلی برگزار شد، طی سخنانی با بیان این که طرح زمستانه در ۱۲۲۱ پایگاه ثابت و سیار جمعیت هلال احمر اجرا می شود، افزود: ۴۳۹۴ نیروی هلال احمر در اجرای این طرح شرکت دارند.

وی از رشد ۵ درصدی پایگاه‌های ثابت، بین شهری و پست‌های سیار امداد و نجات در کشور خبر داد و اضافه کرد: ۳۴۵۷ خودروی امدادی هلال احمر در طرح زمستانی متشکل از ۱۱۰۰ دستگاه آمبولانس، ۱۳۲۸ دستگاه خودروی پشتیبانی کمک‌دار، ۳۶۴ دستگاه خودروی نجات، ۵۲ دستگاه خودروی عملیاتی آرگو، ۱۱ دستگاه خودروی فرماندهی ارتباطات و مخابرات، ۴۸۰ دستگاه موتورسیکلت امدادی، ۱۲۲ دستگاه موتورسیکلت آمبولانسی، تجهیزات مخابراتی و ارتباطات رادیویی دیجیتال و ۲۴ فروند بالگرد فعالیت می کنند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اضافه کرد: شماره ملی امداد و نجات ۱۱۲ و اپلیکیشن جدید «ئی. او. سی» تلفن همراه، در جهت ارائه خدمات بهتر در این طرح فعال شده اند.

بر اساس این گزارش، در آستانه فصل بارش ها، طرح زمستانه رزمایش پلیس و دستگاه های مرتبط با طرح زمستانه در پیست اسکی آبعلی آغاز شد.

پلیس، اورژانس، سازمان راهداری و نیز سازمان امداد و نجات هلال احمر در این طرح که با استقرار ماموران در گردنه های برف گیر و محورهای پر تردد نسبت به روان سازی ترافیک و نیز جلوگیری از حوادث احتمالی اقدام می کند، فعالیت می کنند.

کد خبر 4168878

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha