پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۴۷

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان زنجان:

کالای قاچاق به ارزش ۴ میلیارد ریال در زنجان معدوم شد

کالای قاچاق به ارزش ۴ میلیارد ریال در زنجان معدوم شد

زنجان- مدیر کل تعزیرات حکومتی استان زنجان گفت: طی هشت ماه گذشته سال جاری ۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال کالای قاچاق در استان زنجان معدوم شد.

مرتضی ممیزی در گفتگو با خبرنگار مهر به میزان کالای قاچاق منهدم شده طی هشت ماهه سال جاری اشاره کرد و افزود: طی این بازه زمانی در پنج مرحله امحای کالای قاچاق در استان زنجان انجام‌شده است. 

وی لوازم‌آرایشی بهداشتی ازجمله صابون، شامپو، ادکلن و بیش از ۵۰۰ هزار نخ سیگار را از کالاهای قاچاق معدوم شده طی هشت ماهه سال جاری در استان زنجان اعلام کرد و گفت: ارزش ریالی این میزان کالای قاچاق معدوم شده بیش از ۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال بوده است. 

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان گفت: تعزیرات حکومتی استان زنجان با قاچاقچیان کالا و خدمات به جد برخورد می کند چرا که پدیده شوم کالای قاچاق جلوی فعالیت واحدهای تولیدی را می‌گیرد.

ممیزی ابراز کرد: پدیده قاچاق اقتصاد کالا کشور را بیمار کرده و با گسترش آن، بخش تولید و اشتغال کشور صدمه‌ دیده و باعث تعطیلی واحدهای تولیدی و افزایش بیکاری در کشور می‌شود و یکی از عوامل مهم در افزایش قاچاق کالا تقاضای مصرف کالای خارجی در کشور است و مردم استقبال زیادی از این کالاها دارند. 

وی افزود: وظیفه ذاتی تعزیرات حکومتی رسیدگی به تخلفات اقتصادی در جامعه است و رسیدگی به تخلفات اعم از گران‌فروشی، کم‌فروشی، احتکار، عرضه خارج از شبکه و رعایت نکردن قوانین نظام صنفی و اجحافی که از سوی برخی صنوف در حق مصرف‌کنندگان انجام می‌شود از وظایف این اداره است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان یاد آور شد: این کالاهای قاچاق معدوم شده غیربهداشتی و غیراستاندارد است و استفاده مردم از این کالاها سلامتی آنها را به خطر می‌اندازد.

کد خبر 4169511

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha