پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۴۴

معاون عمرانی استانداری گلستان:

مصوبه کمیسیون ۵ گرگان اختیارات میراث فرهنگی را حذف نمی کند

مصوبه کمیسیون ۵ گرگان اختیارات میراث فرهنگی را حذف نمی کند

گرگان- معاون عمرانی استانداری استان گلستان گفت: مصوبه اخیر کمیسیون ۵ شهرداری گرگان اختیارات میراث فرهنگی را حذف نمی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، رضا مروتی در خصوص مصوبه اخیر کمیسیون ماده پنج شهرداری، اظهار کرد: مصوبه اخیر، به معنای حذف اختیارات اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیست بلکه نقش نظارتی آن نهاد را تقویت می کند.

مروتی افزود: طبق این مصوبه میراث فرهنگی و گردشگری موظف است حدود دقیق محدوده بافت تاریخی گرگان و ضوابط ساخت و ساز در محدوده آن بافت را به شهرداری اعلام کند.

وی بیان کرد: میراث فرهنگی با همکاری، راه و شهرسازی استان، شهرداری گرگان و دفتر فنی استانداری در کمیسیون سیما و منظر شهری، ضوابط نما و بافت تاریخی را تعیین و به شهرداری ابلاغ خواهد کرد و تا زمان ابلاغ این ضوابط براساس رویه سابق عمل خواهد شد.

معاون عمرانی استانداری استان گلستان اذعان کرد: میراث فرهنگی باید ضوابط ساخت و ساز در بافت سنتی را تعیین و شهرداری ها در ارائه خدمات به مردم باید آن ضوابط را اعمال کنند.

مروتی اظهار کرد: مسئولیت صدور پروانه در تمام ارکان کشور، شهرداری ها و دهیاری ها هستند و در عین حال برنامه ریزی و هدف گذاری در راستای حفاظت، حراست، نظارت و کنترل در محدوده بافت و اماکن تاریخی، بر عهده سازمان میراث فرهنگی و اداره های تابعه آن در استان هاست.

معاون عمرانی استانداری استان گلستان اضافه کرد: بنابراین شهرداری بر اساس ضوابط معین پروانه را صادر و میراث فرهنگی بر فرآیند این ساخت نظارت می کند.

مروتی گفت: اگر ضوابط پروانه ای صادر شده باشد، میراث فرهنگی می تواند از شهرداری شکایت کند و اگر فردی در این محدوده تخلفی انجام داد میراث فرهنگی می تواند راساً نسبت به شکایت در محاکم قضایی و کمیسیون ماده ۱۰۰ اقدام کند.

کد خبر 4169689

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha