پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۳

معاون مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت جهاد کشاورزی:

شایسته سالاری در وزارت جهاد عملیاتی می شود

 شایسته سالاری در وزارت جهاد عملیاتی می شود

قزوین- معاون مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت جهاد کشاورزی گفت: انتصاب مدیران در وزارت جهاد کشاورزی بر اساس شایستگی و توانمندی صورت می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی عباسی روز سه شنبه در جلسه شورای راهبردی توسعه مدیریت که در محل استانداری قزوین برگزار شد اظهار کرد: ۸۸ درصد مدیران وزارت جهاد کشاورزی مدیریت را تجربی کسب کرده اند.

وی افزود: برای تحقق شایسته سالاری طرح شناسایی و توانمند سازی مدیران و انتصاب بر اساس شایستگی در وزارت جهاد کشاورزی عملیاتی شده است.

معاون مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد: از این پس انتخاب مدیران میانی و ارشد وزارتخانه و سازمانها در استانها بر اساس ارزیابی کارشناسی و تخصصی صورت می گیرد.
 
عباسی تصریح کرد: در اجرای این طرح که بر اساس مطالعات سه ساله صورت گرفته پردیس های کانون ارزیابی و توسعه و شناسایی مدیران در چهار استان کشور از جمله قزوین عملیاتی می شود.

وی یادآور شد: در این مدل، شایستگی های عمومی مدیران ارزیابی شده و در چهار حوزه، شایستگی ها بررسی می شود و شش شایستگی اصلی و ۳۰ زیر شایستگی تعریف شده است.

عباسی اظهار کرد: در این طرح ۱۱۲ مورد از توانمندی و شایستگی ها بررسی می شود و در مدیران ارشد ۶۴ رفتار و میانی ۱۳ رفتار بررسی می شود.

وی گفت: در سطح وزارت خانه ۱۷۰۰  نفر ارزیابی شده اند و با تشکیل پردیس در استانهای کرمان، خراسان شمالی، اصفهان و قزوین به صورت عملیاتی این طرح آغاز می شود.

معاون مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت جهاد کشاورزی افزود: با اجرای این طرح امیدواریم ضمن جلوگیری از انتصاب های سلیقه ای و فشارهای سیاسی و خارجی موضوع شایسته سالاری در انتصاب مدیران وزارت جهاد کشاورزی محقق شود.

کد خبر 4169800

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha