گزارش خبرنگار مهر، بهمن خطیبی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان ملارد، طی سخنانی اظهار داشت: بحث برگزاری جلسه شورای برنامه ریزی استان در ملارد که با حضور استاندار و مدیران برگزار شد مسائلی را در بر داشت که باید نسبت به همه این مسائل پیگیری های لازم صورت بگیرد.
خطیبی افزود: یکی از مسائل مطروحه کمبود در سرانه های برخی دستگاه ها بوده است ، به طور مثال مثل آمار ازدواج در سطح شهرستان مورد بررسی قرار گرفته است که طبق این آمار لازم است که دستگاه های متولی امر جوانان نسبت به این موضوع تلاش بیشتری داشته باشند چراکه کاهش ازدواج و بالا رفتن طلاق و کاهش مسئولیت پذیری جوانان موضوع مهمی است که دستگاه های متولی باید برای رفع این موارد تلاش داشته باشند و ایجاد مراکز مشاوره های فرهنگی را در برنامه های خود قرار دهند.
وی با اشاره به بحث تراکم مراکز آموزشی و مدارس و فرسودگی آنها در شهرستان اظهار داشت: آمار بی سوادی در شهرستان مسئله مهمی است که متوسط باسوادی استانی حدود ۹۰ درصد است و باز هم باید آموزش و پرورش در این حوزه ها تلاش کنند تا امار بی سوادی به حداقل برسد لذاما در غرب استان تهران اماده هستیم تا با کمک همه دستگاه ها و با محویریت آموزش و پرورش جهت گسترش علم و اگاهی امار را افزایش بدهیم.
فرماندار ملارد گفت: فضای سبز نیز بسیار اهمیت دارد چرا که فضای سبز ملارد در حد پایینی قرار دارد و تصمیم گرفته شد که شهرداری و شورای شهر ۴۵۰ هکتار فضای سبز را اماده سازی کنند.
خطیبی بیان داشت: استفاده از انرژی برق به خصوص انرژی خورشیدی و دستگاه هایی که در حوزه صنعت و معدن هستند باید به سمت انرژی های خورشیدی حرکت کنند.
وی با اشاره به وقوع زلزله های اخیر در کشور گفت: بحث هلال احمر و زلزله که مدیریت بحران تاکیدی که رو ی آن دارند در این بازه زمانی نزدیک که هر ۲۰۰ سال یک زلزله در دامنه البرز رخ می دهد این احتمال که یک زلزله بالای ۶ ریشتر داشته باشیم زیاد است و باید همه دستگاه ها و ادارات هرچه می توانند در برابر زلزله و مقاوم سازی انجام دهند و سوله بحران از اولویت های شهرستان ملارد محسوب می شود که باید به سامان دهی برسد، همچنین انبارهای امدادی نیز باید مورد توجه باشند.
فرماندار ملارد اظهار داشت: در ارتباط با ابرسانی در شهر و روستا کارهای خوبی در ۴ سال اخیر صورت گرفته و فاضلاب و مسئله بالا بودن نیترات آب که یکی از معضلات شهرستان بود نیز کنترل شده و زیر ۵۰ است و احداث تسویه خانه نیز فاز اول آن آماده بهره برداری است و باید ابفای غرب استان تهران کمک کنند کخه بحث تسویه خانه در دهه فجر به بهذه برداری برسد و فاضلاب شهر صفادشت نیز آغاز شود و لازم است که پرت آب را به حداقل برسانیم و مطالعات جدی استان داشته باشیم.
وی با بیان اینکه شهرداران ملارد و صفادشت باید نسبت به ایجاد مقاوم سازی و همچنین مقاوم بودن سازه های جدید اهتمام داشته باشند گفت: اگر ساختمانی استحکام نداشته باشد باید کلیه مسئولین در این رابطه پاسخگو باشند و ساختمانی که باید حافظ جان مردم باشند قتلگاه نشوند و مهندسین ناظر و دستگاه های ناظر در بحث مقاوم سازی نهایت تلاش خود را داشته باشند و ساخت و سازهای غیر مجاز را رصد کنند و بافت های فرسوده را نیز تحت کنترل داشته باشند که شهرداری و شورای شهر باید در این زمینه تلاش داشته باشند.
خطیبی با بیان اینکه انشعابات غیر مجاز در شهرستان امار زیادی داشته اند گفت: در آب شهری و گاز نیز با توجه به تاکیدات دولت باید امار انشعابات غیر مجاز به حداقل برسد و مورد پیگیری قرار بگیرند و نباید بگذاریم زمینه انشعبات غیر مجاز در سطح شهرستان زیاد شود.
نظر شما