به گزارش خبرنگار مهر در کرج ؛ سرهنگ احمد نجفی در مراسم آغاز به کار طرح زمستانی پلیس اظهار داشت: این 70 تیم با همکاری دستگاه های امدادی و خدمات رسان نظیر اورژانس و هلال احمر در سه محور کرج - چالوس، فیروزکوه و آبعلی- تهران مستقر می شوند.
وی افزود: این تیم ها با استقرار در مسیرهای یاد شده در طول فصل زمستان علاوه بر هدایت ، ارشاد و کنترل رانندگان مسیر در حالت آمادگی دائم هستند و به صورت شبانه روزی در ایستگاه های مشخص مستقر هستند.
فرمانده پلیس راه استان تهران خاطر نشان کرد: تجهیزات کامل امدادی و پلیس با خوردوهای ویژه در اختیار نیروهای مستقر در مسیر است و کلیه نیروهای مشغول در طرح زمستانی دارای اونیفرم پلیس هستند.
نجفی تصریح کرد: عملکرد پلیس متاثر از ارگان ها مختلف است و در سایه تعامل با نهادهای خدمات رسان کیفیت این عملکرد افزایش خواهد یافت .
وی یادآور شد: در صورت عدم همکاری سایر نهادها و اطلاع رسانی دیرهنگام در صورت بروز کوچک ترین مشکل ممکن است حوادث جبران ناپذیری به وقع بپیوندد.
فرمانده پلیس راه استان تهران گفت: به منظور حضور به موقع پلیس در صحنه و اطلاع رسانی سریع نیازمند تدوین برنامه های کارشناسانه هستیم و بدون برنامه ریزی نمی توان به موفقیت رسید.
به گزارش مهر ، این عملیات که به طور همزمان از صبح امروز در سراسر کشور آغاز شده است تا روز 25 اسفند 85 ادامه خواهد داشت و در صورت نیاز تمدید می شود.
نظر شما