سید عباس دانایی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره نتایج نشست روزگذشته مدیریت و ساماندهی بازار سمنان بیان کرد: یکی از ظرفیت های این شهرستان، بازار و بافت کهن است که می تواند با مجموعه ای از اماکن زیبا و تاریخی، میزبان ده ها توریست و گردشگر باشد لیکن ساماندهی بافت تاریخی به خصوص بازار سمنان دارای اهمیتی ویژه است.
وی افزود: وجود ۴۲ اثر تاریخی و فرهنگی، هنری مانند حمام، بازار، مسجد، تکیه، تیمچه و ... نشان می دهد که سمنان تا چه اندازه دارای ظرفیت های خوب گردشگری و همچنین فرهنگی است که مدیریت آنها ضروری قلمداد می شود.
فرماندار سمنان در پاسخ به سوالی با موضوع خروجی نشست خود با بازاریان سمنانی که روز گذشته برگزار شد، تاکید کرد: پیبندی پیهای فرسوده و آسیب دیده، مرمت سقف و گنبدها و مرمت موضعی برخی عناصر متصل به بازار یکی از موضوعاتی است که در نشست هایی از این دست با حضور میراث فرهنگی مطرح می شود تا بتوانیم به بهسازی بازار تاریخی سمنان مبادرت ورزیم.
دانایی بیان کرد: آسیب های زیادی طی مرور زمان به بازار سمنان وارد شده که اگر آن را مرمت و بهسازی کنیم، قطعاً یکی از قطب های گردشگری شمالشرق ایران خواهد شد.
وی هدف از برگزاری جلسه را ساماندهی و بهسازی آن برای جلوگیری از تخریب و ایجاد شرایط مطلوب به عنوان یک اثر تاریخی امری لازم و ضروری دانست و بیان داشت: بازار قدیمی و تاریخی سمنان از ظرفیتهای بینظیر در کشور است که مرمت آن باید در اولویت قرار گیرد.
فرماندار سمنان گفت: مرمت اظطراری تیرهای چوبی، تعویض پله های آسیب دیده بازار جنوبی و شمالی، آجرفرش بام سرای علاالدوله، سنگ فرش بام و حجره ها از جمله دیگر اولویت های بازار سمنان و بافت تاریخی متصل به آن است.
دانایی همچنین گفت: تشکیل یک کمیته پنج نفره متشکل از میراث فرهنگی، شهرداری، اصناف، آبفا، نظام مهندسی و فرمانداری برای بررسی مشکلات بازار سمنان از دیگر خروجی های نشست با موثران و بازاریان شهرستان سمنان بود.
نظر شما