۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۴۸

نشست خبری سالانه رئیس جمهوری روسیه؛

پوتین: آمریکا نباید بمباران اتمی هیروشیما را تکرار کند

پوتین: آمریکا نباید بمباران اتمی هیروشیما را تکرار کند

رئیس جمهوری روسیه امروز در نشست خبری سالانه خود که با حضور ۱۶۴۰ خبرنگار در حال برگزاری است اعلام کرد که آمریکا نباید بمباران اتمی هیروشیما را در مورد کره شمالی تکرار کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه آخرین نشست خبری سالانه در دوره سوم ریاست جمهوری خود را با حضور تعداد زیادی از خبرنگاران داخلی و خارجی آغاز کرد.

گفته می شود در مجموع حدود ۱۶۴۰ خبرنگار از کشورهای مختلف جهان از جمله آمریکا، آلمان، ژاپن، فرانسه، چین، لهستان و دیگر کشورها در این کنفرانس خبری شرکت دارند.

لازم به ذکر است ولادیمیر پوتین در سال ۲۰۰۸ یعنی نخستین سال رسیدن به مقام ریاست جمهوری روسیه، توانست با پاسخگویی به ۱۰۶ سوال ۱۳۰۰ خبرنگار حاضر در این جلسه رکوردی تاریخی برای خود به ثبت برساند.

همچنین نشست خبری دسامبر سال گذشته میلادی وی با خبرنگاران نیز حدود ۴ ساعت به طول انجامید.

کنفرانس خبری سالانه پوتین امسال در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری روسیه ماه مارس سال ۲۰۱۸ میلادی برگزار می‌شود. وی در جریان برگزاری این کنفرانس خبری، ضمن اعلام حضور خود در انتخابات دور بعدی ریاست جمهوری روسیه گفت که هنوز در مورد اینکه چه کسی رهبری کمپین انتخاباتی وی را بر عهده بگیرد، تصمیم نگرفته است.

وی در عین حال نسبت به حمایت احزاب و تشکل های مختلف از نامزدی وی در انتخابات آتی ابراز امیدواری کرد.

پوتین همچنین در ادامه سخنان خود با انتقاد از گروه های مخالف خود در روسیه گفت: مردم روسیه حق اعلام نارضایتی خود (از حکومت) را دارند اما گروه های مخالف فعلی برنامه ای واقعی (برای اصلاحات) ندارند.

رئیس جمهوری روسیه تاکید کرد: می دانید که من همواره به صورت عمومی و در جریان دیدارهای خصوصی خود اعلام کرده ام که چه نوع روسیه ای را دوست دارم.

وی افزود: من بار دیگر اینجا خواهم گفت که روسیه باید بسیار مدرن باشد، نظام سیاسی آن باید بسیار انعطاف پذیر باشد و اقتصاد آن باید مبتنی بر فناوری مدرن باشد.

رئیس‌جمهوری روسیه درباره گروه‌های معارض در این کشور گفت مردم روسیه از این حق برخوردارند که نارضایتی خود را اعلام کنند اما معارضان فعلی هیچ برنامه واقعی ندارند. رهبران مخالف باید یک دستورکار واقعی ارائه دهند.

وی همچنین با تاکید بر اینکه مواضع کره شمالی مورد تایید مسکو نیست خواستار جلوگیری از وخیم تر شدن وضعیت پیونگ یانگ شد.

پوتین در پاسخ به سوال خبرنگار آسوشیتدپرس با این مضمون که آیا همکاری با آمریکا درخصوص پرونده کره شمالی منجر به بهبود روابط مسکو و واشنگتن خواهد شد یا خیر، گفت: قانونگذاران (در کنگره) و سناتورهای شما عجیب و غریب هستند. آنها ما را هم مانند کره شمالی و ایران تحت فشار قرار داده اند آنگاه از ما می خواهند روابط خود را با واشنگتن بهبود بخشیم؟

رئیس جمهوری روسیه در ادامه سخنان خود در ارتباط با بحران کره شمالی، به بمباران هسته ای هیروشیما ژاپن اشاره کرده و گفت: آمریکا بی دلیل با استفاده از تسلیحات هسته ای به ژاپن حمله کرد. نیازی نیست که این ماجرا در مورد کره شمالی هم تکرار شود. 

ولادیمیر پوتین در خصوص روابط میان مسکو و پکن نیز گفت: من کاملا مطمئن هستم که همکاری با چین فراتر از یک دستور کار سیاسی است. روابط قوی تر میان دو کشور برای همه خوب است. ما همواره به عنوان شرکای استراتژیک بلند مدت برای یکدیگر خواهیم ماند.

وی افزود: روسیه و چین رویکردهای مشابهی در خصوص توسعه نظام بین الملل دارند. هر دو ما مایل به انجام همکاری های مشترک در پروژه های اقتصادی از جمله ایجاد پیوستگی در اتحادیه اوراسیا هستیم.

پوتین در بخش دیگری از سخنان خود در مورد معضل پناهجویان سوری گفت که این معضل بیش از همه ترکیه را مورد تهدید قرار داده و البته کشورهای دیگر را نیز با مشکل مواجه کرده است.

وی همچنین از آمادگی کشورش برای کمک به حل بحران پناهجویان به عنوان بخشی از تلاش های بین المللی در جهت مواجهه با این مشکل خبر داده و تاکید کرد که سوریه خود به تنهایی قادر به انجام این امر نیست.

پوتین همچنین با تاکید بر اینکه آمریکا اطلاعات ارائه شده از سوی سوریه درباره انتقال شبه نظامیان تروریست از سوریه به عراق را حاشا می کند، گفت: این بسیار مهم است که هیچ یک از مشارکت کنندگان در فرآیند صلح سوریه تمایل یا قصدی برای استفاده از گروه های تروریستی و یا شبه تروریستی رادیکال برای رسیدن به اهداف خود را ندارند.

کد خبر 4172065

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha