به گزارش خبرنگار مهر، علی نبیان بعدازظهر پنج شنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیران منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد افزود: تلاش برای ایجاد توسعه همگانی و همه جانبه در مازندران نیازمند همکاری و وحدت است که باید بین مسئولان و مردم نهادینه شود.
وی با اعلام اینکه برای توسعه همه جانبه استان مازندران ، باید برنامه ای و با سرعت وارد عمل شویم؛ گفت: بندرامیرآباد، ظرفیت مناسبی برای توسعه اقتصادی در استان است که باید از این ظرفیت استفاده شود.
معاون عمرانی استاندار مازندران ادامه داد: تخلیه و ورود کالا به بندر، توجه به رورو ریلی، ظرفیت بالای تخلیه و بارگیری از اقدامات ارزشمند در بندرامیرآباد است که باید اقدامات بیشتر و موثرتری در این بخش و توجه به صادرات انجام شود.
نبیان ادامه داد: محور اصلی رستمکلا به بندر از نیازهای مهم منطقه است که نیازمند دستور ویژه برای اتمام پروژه است و باید با رفع برخی مشکلات زیرساختی برای توسعه در این بخش و توسعه اقتصادی استان تلاش شود.
وی افزود: برای توسعه بندرامیرآباد و رونق اقتصادی، در طول سال های مختلف گام های مثبتی برداشته شده است که نتیجه تعامل و همدلی مختلف است.
نبیان گفت: رونق اقتصادی در منطقه و بندرامیرآباد متعلق به کل استان مازندران است و تلاش های سال های اخیر برای رشد متوازن در منطقه نتیجه کار جهادی و ارزشمند است که متعلق به شخص یا گروه خاصی نیست برای اتفاقی مهم و ارزشمند برای نظام است که باید استمرار یابد.
در این مراسم با تجلیل از علی خدمتگزار، مدیر سابق بندرامیراباد، سیاوش رضوانی بعنوان مدیر جدید منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد معرفی شد.
نظر شما