۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۱۷:۰۱

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان:

فلسفه شکل گیری و اهداف حماسه ۹ دی باید تبیین شود

فلسفه شکل گیری و اهداف حماسه ۹ دی باید تبیین شود

زنجان-نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: فلسفه شکل گیری و اهداف حماسه ۹ دی باید تبیین شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی خاتمی ظهر پنج شنبه در جلسه هماهنگی حماسه ۹ دی در محل دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان با بیان اینکه درباره حماسه ۹ دی فصل‌الخطاب ما مقام معظم رهبری است، افزود: حماسه ۹ دی پایانی بر توطئه و دشمنی‌ها علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود که با تحقق آن توطئه‌های دشمنان با شکست مواجه شد.

 وی با بیان اینکه حماسه ۹ دی نباید فراموش شود، ادامه داد: ۹ دی یک حرکت عظیم و تعیین کننده بود که معادلات دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برهم ریخت و برگ زرینی در تاریخ پربار ایران اسلامی رقم زد.

خاتمی با بیان اینکه مقام معظم رهبری همواره بر حفظ و پاسداشت حماسه ۹ دی تاکید دارند،  گفت: این روز تجلی قدرت پروردگار و ولایت مداری مردم است.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان با اشاره به اینکه حتماً باید تلاش کنیم رفتارهای ما به گونه‌ای نباشد که فقط خودمان را مسلمان بدانیم و غیر خودمان را مسلمان ندانیم، کفت: معیارهای مقام معظم رهبری باید فصل الخطاب باشد.

خاتمی با تاکید بر اینکه برنامه‌های گرامیداشت حماسه ۹ دی منسجم و هدفمند برگزار شد، ادامه داد: امیدواریم با همکاری همه بتوانند برنامه‌ها را با موفقیت به انجام برسانند.

همچنین معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان گفت: حماسه ۹ دی نماد وحدت و انسجام است و این روز نباید در قالب یک حزب و جناح خاصی محدود شود.

سید بیوک موسوی با تاکید بر لزوم پرهیز از محدود کردن حماسه ۹ دی در قالب یک جریان و گروه سیاسی،  افزود: ۹ دی یک حرکت ملی بزرگ، انسجام بخش و موجب وحدت بوده و همه گروه‌ها در آن شرکت کردند.

وی با بیان اینکه حماسه ۹ دی در تبعیت و گوش دادن به فرمان مقام معظم رهبری شکل گرفت، ادامه داد: همه گروه‌ها و جریانات سیاسی دلسوز نظام و کشور در شکل گیری و رقم خوردن حماسه با شکوه ۹ دی مشارکت داشتند.

سید سعید حسینی با بیان اینکه ملت ایران با خلق حماسه ۹ دی بصیرت خود را در مقابله با توطئه‌های دشمنان نشان داد، افزود:  حماسه ۹ دی نشانگر اوج اقتدار و ایمان دینی مردم و سند مردم سالاری دینی نظام اسلامی بود.

وی ادامه داد: انتشار بروشور و جزوه و بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی، برپایی نمایشگاه مفهومی عکس، استفاده حداکثری از ظرفیت مبلغان و طلاب در مساجد وادارت و دانشگاه‌ها، برپایی محافل پرسش و پاسخ، برپایی نشست‌های سیاسی و بصیرتی در پایگاه‌های مقاومت بسیج و تولید برنامه‌های تلویزیونی مختلف از جمله برنامه‌های پیش بینی شده برای این موضوع است.

کد خبر 4172284

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha