به گزارش خبرگزاری مهر، سامانه نظارت همگانی ۱۸۸۸ در راستای آشنایی شهروندان با عملکرد این سامانه، کارگاه آموزشی را بین نمازگزاران مساجد امام زاده قاضی الصابر (ع) ، ابوالقاسم(ع)، الزهرا(س) ، المهدی(عج) ،شاه آبادی ، نواب و امام علی(ع) برگزار کرد.
انوش جعفریان مسئول سامانه نظارت همگانی ۱۸۸۸ منطقه با بیان مطلب فوق افزود : در اجرای برنامه های آموزشی و تدوین شده و طرح همکاری با مساجد ، طی مراسم نماز جماعت اطلاعاتی پیرامون سامانه ۱۸۸۸ ، نحوه ثبت پیام در خصوص پیشنهادات ، انتقادات ، شکایات و تقدیر و تشکر از عملکرد شهرداری و چگونگی پیگیری و رسیدگی به نقطه نظرات و همچنین نحوه عضویت و فعالیت آنان نیز توضیحاتی ارائه شد.
کارشناسان سامانه جهت اطلاع رسانی و تبلیغ بیشتر سامانه نظارت همگانی ۱۸۸۸، همچنین بروشور و پکیج تبلیغاتی را بین نمازگزاران توزیع کردند و در پایان ضمن برگزاری مسابقه ، هدیه ای به رسم یادبود به شهروندان اهدا شد.
جعفریان یاد آور شد: یکی از اهداف مهم معاونت اطلاع رسانی و بهره دهی سامانه ۱۸۸۸ ، اجرای تبلیغات ثابت و جلوگیری از هدر رفت منابع مالی بیت المال و نیروی انسانی است.
نظر شما