پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۰

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان تاکید کرد:

لزوم توجه به اقتصاد مقاومتی و اشتغال فارغ التحصیلان در بودجه ۹۷

لزوم توجه به اقتصاد مقاومتی و اشتغال فارغ التحصیلان در بودجه ۹۷

زنجان-نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: بحث اقتصاد مقاومتی و اشتغال فارغ التحصیلان باید از رویکردهای مهم در بودجه ۹۷ باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی خاتمی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر زنجان با اشاره به نقش استعماری کشور انگلیس در منطقه خاورمیانه و جهان، ایجاد نفاق و تفرقه را از سیاست‌های مهم در راهبرد استعماری این کشور عنوان کرد و  افزود: استعمار انگلیس در منطقه خاورمیانه همواره باعث چالش‌های فراوان شده و امروز شاهد نتایج شوم استعمار انگلیس در منطقه هستیم.

وی با اشاره به سیاست‌های استعماری انگلیس در طول تاریخ ایران، افزود: انگلیس همواره با توطئه‌های مختلف از جمله جدا کردن افغانستان از ایران، قرارداد رویتر، اعدام علمای برجسته کشور، اجرای کودتا بر سر قدرت آمدن رضاخان، کودتای ۲۸ مرداد، جدا کردن بحرین از ایران، به راه انداختن گروهک‌های مختلف و شروع جنگ هشت سال دفاع مقدس، تجهیز گروه‌های تروریستی در منطقه و ... در صدد ضربه زدن به ایران بود که این اقدامات را یا به تنهایی و یا با مشارکت آمریکا و اسرائیل انجام داده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه زنجان با اشاره به روند موجود در مناسبات منطقه‌ای و تأثیر انگلیس در این فرایند، گفت: انگلیس همواره در طول تاریخ بر رویکرد استعماری خود تاکید داشته و تلاش کرده با ایجاد تفرقه و نفاق در منطقه خاورمیانه حضور خود را در این منطقه از جهان به صورت‌های مختلف تداوم دهد.

خاتمی با اشاره به دستور ترامپ مبنی بر اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم اسرائیل، گفت: معرفی کردن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل از ۲۰ سال گذشته مطرح بود که با حماقت ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا انجام گرفت که هدف از این اقدام، برقراری جبهه سازش با اسرائیل و تأمین امنیت این رژیم نامشروع در منطقه بوده است.

وی بابیان اینکه آمریکا و همپیمانان این کشور همواره با ایجاد چالش‌های مختلف سعی در به حاشیه کشاندن مسئله فلسطین و ایجاد حاشیه امنیت برای اسرائیل هستند، گفت: تلاش استعمارگران غربی به فراموشی سپرده شدن مسئله فلسطین است ولی رئیس‌جمهور آمریکا با این اقدام ناشیانه، موجب شکل‌گیری وحدت بین مسلمین بر سر موضوع قدس شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان با اشاره به فرا رسیدن  سالروز وحدت حوزه و دانشگاه و شهادت آیت‌الله دکتر محمد مفتح (ره)، گفت: حوزه و دانشگاه دو نهاد مهم، مؤثر و قطب در رشد و توسعه کلان کشور است، یکی از توطئه‌های دشمن، ایجاد تضاد بین این دو نهاد مهم بوده است که امام راحل با درایت به این موضوع، ۲۷ آذر را روز وحدت بین حوزه و دانشگاه اعلام کردند؛ چراکه این دو نهاد از لحاظ مبانی علمی و دینی مکمل یکدیگرند.

خاتمی افزود: ۲۷ آذر سالروز شهادت آیت‌الله دکتر مفتح است، این عالم فارغ‌التحصیل دو نهاد مهم علمی، از جمله حوزه علمیه و دانشگاه بود و خدمات بسیاری را به جامعه علمی کشور ارائه داد که روز شهادت این عالم برجسته علمی را روز وحدت بین حوزه و دانشگاه اعلام کرده‌اند، زیرا وی زمینه وحدت بین این دو نهاد را در کشور فراهم کرد.

وی ادامه داد: ۲۷ آذرماه روز ملی مبارزه با خشونت و افراطی‌گری است، پایه خشونت در دنیا توسط سه دسته بنا نهاده شده است، نخست زر داران، دوم زورگویان و سوم صاحبان تزویر هستند.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: بحث اقتصاد مقاومتی و اشتغال فارغ‌التحصیلان باید از رویکردهای مهم در بودجه ۹۷ باشد.

خاتمی افزود: بودجه ۹۷ به مجلس ارائه شده است که در این زمینه لازم است نخست از نظرات نمایندگان مجلس و صاحب‌نظران اقتصادی و دانشگاهی استفاده شود.

وی ادامه داد:  دو بحث اقتصاد مقاومتی و اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی از اهم موضوعات محسوب می‌شود که باید در این لایحه مورد توجه قرار گیرد و راه‌حل‌های مناسب و منطقی برای آن ارائه شود.

کد خبر 4172701

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha