پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۵

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری چهارمحال و بختیاری:

۴۰ حلقه چاه تامین آب شرب در چهارمحال و بختیاری خشک شد

۴۰ حلقه چاه تامین آب شرب در چهارمحال و بختیاری خشک شد

شهرکرد- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری چهارمحال و بختیاری گفت: ۴۰ حلقه چاه تامین آب شرب در شهرهای چهارمحال و بختیاری خشک شده است.

قدرت الله بیگلری فر در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به تکمیل و راه اندازی تصفیه خانه آب شهر سامان، اظهار داشت: یک تصفیه خانه در شهرستان سامان در حال راه اندازی است که حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که در سال آینده این پروژه با ظرفیت ۱۲۰ لیتر بر ثانیه به بهره برداری خواهد رسید.

وی در ادامه گفت: پکیج تصفیه خانه در سه طرح چهارمحال و بختیاری در شهر سودجان بهره برداری و همچنین در لردگان و کاج نیز در حال راه اندازی است که افزایش ظرفیت تصفیه خانه، هزینه تولید پایین، قابلیت جابجایی از مزایای این پکیج ها است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری چهارمحال و بختیاری با اشاره به احداث نیروگاه های تولید برق، تاکید کرد: مقرر شد ۵.۲ مگاوات ساخت نیروگاه برقی آب بر روی خطوط انتقال کوهرنگ به شهرکرد و باغ رستم آباد اردل انجام شود که تا پایان سال گذشته تنها ۲۰ درصد از پروژه تحقق یافت.

بیگلری فرد با توجه به تکمیل و بهره وری از تصفیه خانه فاضلاب شهرهای استان، تصریح کرد: در سال۹۵ مقرر شده بود تصفیه خانه فاضلاب لردگان تکمیل و راه اندازی شود اما ۵۰ درصد این مهم تحقق پیدا کرد.

وی با اشاره به وجود ۱۹۱ حلقه چاه آب شهری در چهارمحال و بختیاری، گفت: از مجموع ۱۹۱ حلقه چاه در استان ۱۵۱ حلقه چاه وارد مدار مخزن و مابقی چاه ها خشک شده اند.

کد خبر 4172790

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha