پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ آذر ۱۳۹۶، ۰:۱۳

در راستای توسعه موارد استفاده صلح آمیز از نیروی هسته ای؛

رئیس جمهور ایتالیا: توافق هسته ای ایران به منزله یک «معیار» است

رئیس جمهور ایتالیا: توافق هسته ای ایران به منزله یک «معیار» است

رئیس جمهور ایتالیا در سخنانی خطاب به هیأت های دیپلماتیک این کشور گفت: به توافق هسته ای ایران باید به منزله یک معیار و نقطه مرجع نگریست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آنسا ایتالیا، «سرجیو ماتارلا» رئیس جمهور ایتالیا روز جمعه در سخنرانی خود خطاب به هیأت های دیپلماتیک این کشور در خصوص توافق هسته ای ایران با گروه «۱+۵»- موسوم به برجام- گفت: «به توافق هسته ای ایران باید به منزله یک معیار و نقطه مرجع نگریست».

وی در ادامه افزود که «ابزارها برای کنترل و توسعه صلح آمیز موارد کاربرد نیروی اتمی در فیلد غیرنظامی موجود هستند و همانطور که اخیراً توافق حاصله با ایران نشان داد، [این ابزارها] می توانند به عنوان مرجع مورد استفاده قرار گیرند».

به نظر می رسد که این اظهارات رئیس جمهور ایتالیا واکنشی است به ادعاهای واهی و نمایش تبلیغاتی روز گذشته «نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل برای متهم کردن ایران به ارسال تسلیحات نظامی برای انقلابیون یمن.

گفتنی است که دولت فرانسه نیز در واکنشی محتاطانه به این نمایش جنجالی و بی پایه و اساس آمریکا اعلام کرد که «در حال بررسی اطلاعات موجود است» و اینکه «سازمان ملل لازم است در اینباره نتیجه گیری نماید».

کد خبر 4172981

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha