به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید مجید موسوی پیش از ظهر شنبه در جمع مبلغان با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ نماز در بین همه آحاد مردم به خصوص جوانان، گفت: نماز کلید پیشگیری از ناهنجاریهای اجتماعی و منشأ خیرها و کمال و راهی برای رسیدن جامعه به سعادت است.
وی با بیان اینکه اگر در جامعه نماز اقامه شود، اما منجر بهکاهش آسیبها و ناهنجارهای اجتماعی نشود در حقیقت نماز به معنای واقعی آن اقامه نشده است، عنوان کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری، باید از تمام ظرفیتهای فضای مجازی در راستای تولید محتوی دینی، ترویج و توسعه فرهنگ نماز و پاسخگویی به شبهات دینی استفاده کنیم.
حجت الاسلام موسوی گفت: با توجه به ارزش و اهمیت و نقش نماز در سعادت و رستگاری و عاقبت به خیری انسان ها، باید ترویج فرهنگ نماز به عنوان یک فریضه انسان ساز و تعیین کننده در سلامت اجتماعی جامعه در اولویت برنامه ریزیها و فعالیتهای فرهنگی قرار گیرد.
وی عنوان کرد: نماز جماعت از با فضیلتترین عبادات اسلامی است و موجب دوری نفاق و تفرقه میان مردم و راهی هموار برای جلب رضایت و خشنودی خداوند متعال است.
نظر شما