به گزارش خبرنگار مهر، اقبال عباسی عصر شنبه در نشست پژوهش و فناوری با اشاره به اینکه توسعه فناوری زمینه ساز تحقق اقتصاد مقاومتی است، اظهار داشت: باید در مسیر توسعه پژوهش فناوری و تحقیق در جامعه حرکت کرد.
وی با اشاره به اینکه توجه به اقتصاد مقاومتی زمینه ساز خودکفایی است، بیان کرد: اقتصاد مقاومتی مسیر توسعه کشور را هموار می کند.
استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: اقتصاد مقاومتی از وابستگی به خارج می کاهد و موجب ایجاد اشتغال و رونق می شود.
دستیابی به فناوری و علم زمینه ساز توسعه کشور است
وی ادامه داد: ارتقای کمی و کیفی پژوهش و فناوری در جامعه به بهبود نگاه های ملی، منطقه ای و استانی و فراهم کردن بسترهای لازم در این خصوص نیاز دارد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه پژوهش ها و تحقیق ها باید در مسیر نیازها و مشکلات جامعه انجام شود، ادامه داد: دستیابی به فناوری و علم زمینه ساز توسعه کشور است.
وی بیان کرد: استان چهارمحال و بختیاری ظرفیت های بسیاری دارد که باید از این ظرفیت ها در مسیر توسعه و پیشرفت استان بهره گرفت.
جذب سرمایه گذار در چهارمحال و بختیاری افزایش یابد
وی تاکید کرد: باید تلاش شود که جذب سرمایه گذار در این استان افزایش یابد.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: با تکیه بر توان بخش خصوصی شاهد توسعه و پیشرفت استان چهارمحال و بختیاری خواهیم بود.
نظر شما