پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۰۲

یک مقام مسئول در معاونت علمی مطرح کرد:

ارائه ۱۸۰۰ خدمت صادراتی مجازی به شرکت‌های دانش‌بنیان

ارائه ۱۸۰۰ خدمت صادراتی مجازی به شرکت‌های دانش‌بنیان

قائم‌مقام معاون علمی و فناوری در امور بین‌الملل از از هزار و ۸۰۰ خدمت صادراتی به صورت مجازی در کریدور صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علی‌ مرتضی بیرنگ گفت: در اسناد بالادستی به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید داریم و بر این اساس به معاونت علمی و فناوری، ماموریت‌هایی در راستای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان محول شده است.

وی با اشاره به شکل‌گیری سازوکار حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه بین‌الملل توسط معاونت علمی گفت: با توجه به نیازها و مسائل شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه صادرات، راه‌کارها و زیرساخت‌های رفع نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان در معاونت علمی فرموله و اجرایی شده است.

رئیس مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری، به بیش از ۶۰ ارائه دهنده خدمت صادراتی به صورت مجازی در کریدور صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد  و افزود: تاکنون بیش از هزار و ۸۰۰ خدمت به ۶۳۰ شرکت دانش‌بنیان ارائه شده است.

وی گفت: حضور پاویون اختصاصی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه‌های تخصصی خارجی، همراهی شرکت‌های دانش بنیان در سفرهای هیات‌های وزارت امور خارجه به دیگر کشورها، بهره‌مندی از شبکه برون مرزی واسطه‌های تجاری و مشاوره اخذ قراردادهای بین‌المللی و ثبت محصول، دارو و علائم تجاری بخشی از این حمایت‌ها به شمار می‌رود.

کد خبر 4176882

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha