به گزارش خبرنگار مهر ، محمدحسین مقیمی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه با ائمه جمعه و جماعات استان تهران با بیان این که اکثر فرمانداران در شهرستان های استان تعامل خوبی با ائمه جماعات دارند و نیاز است همه مسئولان در جهت اهداف جمهوری اسلامی و نیل به اهداف جامعه اسلامی حرکت کنند، گفت: از همه مسئولان در استان تهران می خواهیم که با تعامل و وحدت مسائل استان را به پیش ببرند و اصل براتفاق نظر و پشتیبانی همه مدیران و مسئولان برای پیشبرد اهداف نظام است.
وی با بیان این که رایزنی ائمه جماعات با نمایندگان شهرستان ها در مجلس شورای اسلامی برای توجه به اختصاص بودجه شهرستان ها نقش مهمی دارد، اضافه کرد: امروز بودجه پیشنهادی به مجلس برآمده از برنامه و قوانین بالادستی اقتصاد مقاومتی است و برگرفته از اجماع کلی در نظام است و ائمه جماعات و نخبگان برای تبیین این موضوع نقش مهمی دارند.
استاندار تهران در ادامه سخنانش با اشاره به اهمیت حضور مسئولان در نمازجماعات از جمله در شهرستان های استان گفت: حضور فرمانداران در جلسات و مراسم مختلف شهرستان ها اهمیت دارد اما گاهی دلیل عدم حضور آنها ازدیاد جلسات مربوط به شهرستان ها است و مسئولان استان همچنین در شهرستان ها باید همه تلاش خود را برای برگزاری باشکوه نمازهای جمعه به کار بگیرند وحفظ جایگاه ائمه جماعات بسیار اهمیت دارد.
مقیمی در ادامه سخنانش به سفرهای شهرستانی در استان تهران اشاره کرد و افزود: برای کمک به عمران و آبادانی شهرستان های استان تهران برنامه ریزی می شود تا با کمک همه ساکنان و مسئولان شهرستان های استان تهران توسعه شهرستانی محقق شود و ائمه جماعات نیز در ترغیب مردم برای عمرانی و آبادانی شهرستان خود نقش بی بدیلی دارند و در این راه از نظرات ائمه جماعات بهره مند می شویم.
بر اساس این گزارش، این نشست با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید صالح یاسینی رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان تهران برگزار شد.
همچنین در این جلسه مقرر شد؛ هر سه ماه یکبار نشستی با حضور استاندار و ائمه جماعات استان تهران در زمینه بررسی مسائل و مشکلات مطرح شده از سوی ائمه جماعات برگزار شود.
نظر شما