به گزارش خبرنگار مهر، یعقوب علی عبادی ظهر چهارشنبه در کارگروه تخصصی استانداردسازی و ارتقای کیفیت کالا و خدمات، افزود: در استان زنجان یک هزار و ۹۲ آموزشگاه روستایی وجود دارد که با توجه به پراکندگی جمعیت در مدارس روستایی امکان استفاده از سیستم گرمایشی مرکزی در همه آموزشگاهها وجود ندارد و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست.
وی با بیان اینکه در حال حاضر هیچ مدرسهای در استان زنجان فاقد بخاری نیست، افزود: ۱۵۱ آموزشگاه با ۴۴۷ کلاس از بخاری با سوختهای گاز و نفت استفاده میکنند و ۳۱ مدرسه با ۱۳۲ کلاس درس از بخاری با سوخت گاز و ۱۲۰ آموزشگاه با ۳۱۵ کلاس از بخاری نفتی استفاده میکنند.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه ۴۰ آموزشگاه با ۱۱۷ کلاس از سیستم تابشی استفاده میکنند، افزود: این سیستم در مناطقی که هوای معتدل در زمستان دارد به کار گرفته میشود چرا که هزینه مصرف بالایی دارد و در مناطق کوهستانی نمیشود با این نوع بخاری کلاس را گرم کرد.
عبادی از تجهیز ۱۳۹ مدرسه استان زنجان طی سال گذشته به سیستم گرمایشی استاندارد خبر داد و گفت: تا پایان سال ۹۷ تمام مدارس استان زنجان به سیستم گرمایشی استاندارد مجهز میشوند.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش با همکاری اداره نوسازی و تجهیز مدارس بر استاندارد سازی سیستم گرمایشی مدارس استان زنجان تاکید جدی دارد، یادآورشد: وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور باید در بحث سیستم گرمایشی مدارس و به خصوص در مناطق سردسیر اهتمام ویژه داشته باشند.
نظر شما