پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ آذر ۱۳۹۶، ۲۳:۱۷

مدیرکل فنی و حرفه‌ای بوشهر:

۳ مرکز فنی و حرفه‌ای شبانه‌روزی در استان بوشهر راه‌اندازی شد

۳ مرکز فنی و حرفه‌ای شبانه‌روزی در استان بوشهر راه‌اندازی شد

بوشهر - مدیرکل سازمان فنی و حرفه‌ای استان بوشهر با اشاره به راه‌اندازی مراکز شبانه‌روزی فنی و حرفه‌ای در شهرهای کنگان، بوشهر و گناوه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فنی و حرفه‌ای بوشهر، عبدالرسول کازرونی در نشست بررسی طرح‌های مهارت‌آموزی ویژه مدجویان با اشاره به همکاری متقابل کمیته امداد و سازمان فنی و حرفه‌ای  برای آموزش و مهارت آموزی مددجویان اظهار داشت: توانمندسازی نیروهای تحصیل‌کرده و مددجویان کمیته امداد از برنامه‌های مهم فنی و حرفه‌ای است که سبب می‌شود آمار بیکاران در این قشر نسبت به سایر اقشار جامعه کمتر شود.

وی با بیان اینکه ۱۰ درصد از فراگیران دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای مددجویان کمیته امداد تشکیل می‌دهند، افزود:ظرفیت های خوبی در کمیته امداد و سازمان فنی و حرفه‌ای وجود دارد که در این راستا نیازمند هم افزایی و پوشش متقابل در این زمینه هستیم.

مدیر کل سازمان فنی و حرفه‌ای استان بوشهر با اشاره به راه‌اندازی مراکز شبانه‌روزی فنی و حرفه‌ای گفت: این مراکز  با تجهیز تمامی امکانات در شهرهای کنگان، بوشهر و گناوه ایجاد شده است.

کازرونی با بیان اینکه عمده آموزش‌های مهارتی مددجویان در زمینه مشاغل خانگی و مشاغل مرتبط با نیروگاه اتمی و صنعت نفت بوده است خاطر نشان کرد: با توجه به نیازهای استان در دو حوزه انرژی اتمی و صنعت نفت و گاز، رایزنی‌ها و تفاهم‌نامه‌های مورد نیاز با این مجموعه‌ها فراهم شده و به دنبال این هستیم که زمینه آموزش‌ افراد متناسب با نیازهای این دو مجموعه انجام شود.

کد خبر 4178426

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha