پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

وزارت خارجه تونس سفیر امارات را احضار کرد

وزارت خارجه تونس سفیر امارات را احضار کرد

رسانه های خارجی از احضار سفیر امارات توسط وزارت خارجه تونس خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، وزارت خارجه تونس شب گذشته سفیر امارات در کشورش را احضار کرد و از وی درخصوص ممنوعیت سفر زنان تونسی به امارات توضیح خواست.

سفیر امارات اعلام کرد که این تصمیم به خاطر مسائل امنیتی اتخاذ و سپس لغو شد و در حال حاضر تمامی مسافران زن می توانند به دبی سفر کنند.

شرکت هواپیمایی امارات اخیرا اعلام کرده بود که از مسافرت زنان تونسی با هواپیماهای امارات به دبی جلوگیری می کند و در این میان کسانی که دارای اقامت امارات هستند یا گذرنامه دیپلماتیک دارند استثناء هستند.

«بوراوی لیمام» مسئول اطلاع رسانی وزارت خارجه تونس نیز در این رابطه گفت: درخصوص تصمیم اخیر امارات، از مسئولان این کشور سوالاتی پرسیده شده و اگر ثابت شود یک اقدام رسمی در این رابطه اتخاذ شده است، تونس نیز در راستای حفظ عزت و کرامت ملت تونس تصمیمی اتخاذ خواهد کرد.

کد خبر 4179978

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha